Haber Fenerbahçe'de Allan Saint-Maximin Kadro Dışı Bırakıldı

Mourinho mali sağolsun

nice kadro dışı haberlerine inşallah

Ne yapmış acaba? Tesislerde çıplak falan mı gezmiş?

Mourinho'nun orta kafa gol oyununa çok uymuyordu herhalde bu arkadaş. İçe kat edince tabi...Yedek olmayı da kaldıramadı.

PES 2008 oynuyor gibi taktiği var Mou'nun.

Mourinho'nun orta kafa gol oyununa çok uymuyordu herhalde bu arkadaş. İçe kat edince tabi...Yedek olmayı da kaldıramadı.

PES 2008 oynuyor gibi taktiği var Mou'nun.
Transferin son günü Napoli'ye imza atacaktı vazgeçti. Parada anlaşamadılar kesin.

Onun yerine de Sırbistan'dan genç yabancı oyuncu aldı FB. Bu sefer yabancı sınırından dolayı çocuğu kadroya yazamdılar. Rusya'ya kiraladılar.

Mou çıldırdı muhtemelen çizdi üstünü.

Faydası olmayan bir adamdı zaten, kadro dışı kalmasının iyi veya kötü bir etkisi olmaz.

Bence bu sezon saçma son kararları olsa da nitelik olarak Fenerbahçenin şu anda tam ihtiyaç duyduğu adamdı. Kadro dışı kalması çok iyi oldu.

Bir maçta daha puan kaybederlerse jet hızıyla alırlar kadroya.

FB'de sapkadan tavsan cikaran tek adamdi. 4lu sistemden 3'luye donunce bu arkadasa da yer kalmadi, kanat oyuncusu kullanmiyorlar cunku. Bizde olsa takir takir oynardi.

bana kizmayin ama bize bu prifilde bir adam lazim kadroda, topla deli gibi kateden bunun gibi adam yok bizde .imkanimiz varsa kapip almak lazim ellerinden

Yatırıp kaldırmamış belli ki

Yatırıp kaldıran biri var gördün mü eheh.

Ben bizim taraftarı hakikaten anlamıyorum kerem çok top kaybı yapıyor diye yerin dibine sokarlar ayni profilin daha da kötü olanı bal yapmayan ariyi yere göğe sigdiramazlar. Bu adamın oynaması daha çok işimize yarar adam külliyen zarar oynadığı dakikalarda. Kendi ekseni etrafında dönen gram oyuna katkısı olmayan biri keşke kadroda kalsaydı da daha çok karissalardi.

bana kizmayin ama bize bu prifilde bir adam lazim kadroda, topla deli gibi kateden bunun gibi adam yok bizde .imkanimiz varsa kapip almak lazim ellerinden
Bizde zaha vardi, ayni profilden. ne yapti?
Bizde bu tip oyuncular Okan hoca oldukca islemez

şampiyonluktan kopsunlar sıra mert hakan köpeğine gelecek.

Bomboş bir adamdı zaten, bırak Allansaint demiş Mou da.

Geri
Üst Alt