Haber Fenerbahçe'de Aykut Kocaman Dönemi Yeniden Başlıyor

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör

Aykut Kocaman için geri sayım başladı!​

1781161566652.webp

beIN SPORTS muhabiri Onur Çubukçu, sarı-lacivertli kulüpte teknik direktörlük konusunda önemli gelişmeler yaşandığını aktardı.

Çubukçu, başkanlık seçimini kazanan Aziz Yıldırım'ın mazbatasını yarın alarak resmen göreve başlayacağını belirtirken, teknik direktörlük görevi için Aykut Kocaman'ın isminin büyük ölçüde netleştiğini ifade etti.

Deneyimli teknik adamın ekibinde Volkan Demirel, Selçuk Şahin ve Martin Skrtel gibi isimlerin yer almasının beklendiği kaydedildi. Bu isimlerden en az ikisinin Samandıra'da görev yapmasının planlandığı belirtildi.

Ayrıca Aykut Kocaman'ın teknik ekibine İngiltere'den bir duran top antrenörü dahil etmeyi düşündüğü öne sürüldü.

Aklımda sadece ve sadece maç sonları sürekli bize çemkirmeleri kalmış.Hiç sevmiyorum kendilerini. Eskimiş dolapta kalmış yemeği ısıtmaktan başka birşey değil.Ynie ve yeniden ağdalı konuşmalı bir sezona hoşgeldiniz demek oluyor bu.Konuşmaları çok iticiydi.İnşallah değişmiştir diyeceğim ama.

Yedek kulubesinden volkan kac sari kart gorur?

12.5 ustu diyorum

Yabancı getirmeleri daha mı çok işimize yarardı sanki...

Okan Buruk: “Fenerbahçe’nin başında bu beyefendi olduğu sürece ben de halimize hamd ediyorum. İşimiz kolay”

Bir bu it eksikti.

Ikinci 2010/11 yükleniyor.

Aykut’un Keremle bir geçmişi yok muydu ya

Geri
Üst Alt