Haber Fenerbahçe'de Dördüncü İsmail Kartal Dönemi

Kötü oldu aykut geliyo diye şampiyonluğa garanti gözüyle bakıyodum transfersizde şampiyon olacagımızı düşünüyodum, yönetimede transferde güvenmediğim için kafamda yarış %50 %50.

Sampiyon olamayip da 4kere tdlige getiren baska camia da bulunmaz. Bu febe özel camia yav

Butun bocekler baslamis 99 puanli sezon calindi edildi....

Neyse , yorulmaya degmez.

aykut gelse dağılabilirlerdi. taraftar desteği olmayacaktı.
ismail kartal biraz daha seviliyor. puanları yine iyi olacak bence
dikkatli olacağız

Okanla aralarinda ahım sahım bir taktisyenlik yok abartma yav sende :asd: biri daha şanslı iki kötü hoca yarışacak işte yine tüm sezon.
Katılmıyorum, aralarında ciddi fark var. Her ne kadar İsoyu gram sevmesem de çalışkan herif. Bizim Okan bey tam tersi, sürekli kaytarıyor. Gezmelerde, partilerde, diskolarda.

Aziz Y. federasyonun kendilerinin cebinde oldugunu anladi, dogru düzgün teknik direktör getirme zahmetine bile girmiyor.

Ittirilmis Ismail kartal sezonu hayirli olsun

Konuşma diksiyonu yerleşmemiş, her an dağılmaya müsait bir karakter. Aziz de toplayamaz. Kuyt da yardımcısı olacakmış, kovulması dahilinde arkasını da düşünmüşler.

İsmail Kartal futbol f'sinden anlamayan, ne futbolculuğunda ne TD'liğinde 1 tane bile elle tutulur başarısı olmayan looser'ın önde gidenidir, bi de tam bir cahildir. Övüldüğü herhangi bir mesaj suç sayılmalıdır
İsmail kartaldan bukadar korkacagini dusunmemistim. Bunlar korku cumleleri

Ismail emir eri
Asil teknik direktor Aziz

Geri
Üst Alt