Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.671
- 18.194
- 2.228
okan yeterki gitsin febe şampiyonluğuna razıyım diye bile düşünen vardırBen forumdaki yorumlara artik sasirmamaya calisiyorum. fb'li mantigiyla yazan cok kisi var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okan yeterki gitsin febe şampiyonluğuna razıyım diye bile düşünen vardırBen forumdaki yorumlara artik sasirmamaya calisiyorum. fb'li mantigiyla yazan cok kisi var.
Bana göre İsmail’in elindeki kadro geride bıraktığımız 4 sezonda bize denk hatta bizimkinden bile bir tık iyi diyebileceğimiz bir kadroydu.Dalga gecilcek bi durum gormuyorum
Fb'nin son sampiyonlugundan beri gecirdigi en iyi sezondaki hoca bu herifti
O yuzden ona gitmeleri asiri sacma degil
Aykut'tan falan mantikli bence Fb icin
Hissiyatımsı penaltılarla neredeyse 20 puan aldıkları sezondan mı bahsediyorsun renktaşDalga gecilcek bi durum gormuyorum
hakemler olmasa 5 hafta once sampiyondukDalga gecilcek bi durum gormuyorum
99 puanı hatırlayalım
İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Maalesef.okan yeterki gitsin febe şampiyonluğuna razıyım diye bile düşünen vardır
Bana göre İsmail’in elindeki kadro geride bıraktığımız 4 sezonda bize denk hatta bizimkinden bile bir tık iyi diyebileceğimiz bir kadroydu.
Onca penaltı
Net hakem desteği vs derken bunca ittirmeye ve avantaja rağmen şampiyon olamamış bir hoca
Rotasyon yapıp hem konferanstan elenmeyi dönüşte de ligi kaybetmeyi becermiş biri
Hissiyatımsı penaltılarla neredeyse 20 puan aldıkları sezondan mı bahsediyorsun renktaş
Yine arkasında öyle bir destek olmazsa 70 puanı zor görür
hakemler olmasa 5 hafta once sampiyonduk
Gece 1 de setene mesaj atmış, abi uyuyamıyorum nasıl bu hale düştüm diyeBiliyorum ya tam bir parazit.
Bu arada ismail kartalin onu ben bek yaptim kimse konusmuo vs videosunda karisinda kim var ?