- 6 Eylül 2014
- 94.358
- 65.114
- 4.608
Bende onu diyorum adam bizi titretti.dostum o maç 1 tane hücumun yoktu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende onu diyorum adam bizi titretti.dostum o maç 1 tane hücumun yoktu
bu pp nedirköötü kalpli, oğlunu dahi bu kötülüğe alet etmiş, ceza aldırmış biri. kalbinin ekmeğini yesin.
Adminim, İsmail Kartal kim ki fb teknik direktörlüğüne hayır diyecek? Yani bu adamın ne kariyeri, ne başarısı var ki hayır deme lüksü olsun? Zaten normal camiada şampiyonluğu olmayan bir teknik adamı asla 4. kez göreve getirmezler. Biz 3 kupa kazanan Hamzaoğlu'na bile 2. şansı vermedik.Son 4 senede 3. kere gelmis oluyor, bunun kafasi normal mi bir insan niye zit pit bu kadar kisa surede geri donmek ister ki?
gülen surat.bu pp nedir
Herifi İran'da sağlam tokatladilar. Ligimizde ise her geldiğinde kollanan bir fenerin hocalığını yapıyor ve yine tokatlaniyordu. Kime göre, neye göre iyi hoca. Haddini bilerek oynattigimiz hocadan bahsediyorsun hocamkim ne derse desin iyi hoca
şampiyonluğa doymuş bir gs var şl alacağını düşünen taraftar var
fenerin 4. yıldızı hayırlı olsun
yakışmadıgülen surat.
tamam dostumHerifi İran'da sağlam tokatladilar. Ligimizde ise her geldiğinde kollanan bir fenerin hocalığını yapıyor ve yine tokatlaniyordu. Kime göre, neye göre iyi hoca. Haddini bilerek oynattigimiz hocadan bahsediyorsun hocam
Galatasaray onu diyen taraftara göre şampiyonluklardan vazgeçmez. Aslolan Galatasaray'dırdostum onu bana değil lig önemli değil 2.olsakta olur önemli olan avrupa diyen taraftarınıza söyleyeceksin
italiano'dan memnun musunHep eski yuzler surekli 2 senede bir deja vu oluyorum gibime geliyor. Biraz da yeni isimler getirmeleri lazim neyse insallah seneye olur o da.

Evet mesela yeni bir kisilikitaliano'dan memnun musun
kel olması da iyiEvet mesela yeni bir kisilik