Haber Fenerbahçe'de Dördüncü İsmail Kartal Dönemi

Fenerbahçe, KAP:

"Futbol A Takımı teknik direktörlüğü için Sayın İsmail Kartal ile 2026-2027 sezonu için 1 yıllık sözleşme imzalanmıştır."

bu sezon fb gs'yi evde yenerse ve gs şampiyon olursa
yine buruk bir şampiyonluk mu olcek?

Yalama oldu iyice kov geri getir kov geri getir burada bile taklit biz imparatoru çağırıp yolluyoruz bunlar İsmaili ama tek fark bizim imparator 8 şampiyonluk alırken ismail 0

Kim gelirse gelsin, hakemler ve TFF sayesinde yarışta tutulacak. Sen bunu engellemezsen işin zaten zor. Jorge Jesus geldi, Mourinho geldi yine hakem ve TFF desteği ile yarışta tutuldular.

Yine aynısı olacak. Mesele feneri şampiyon yapmaktan ziyade, Galatasaray'ı şampiyon yapmamak. Bizim yönetim ve teknik heyet çok ama çok iyi hamleler yapmalı.

lan bu konuşan dalyaprak kim yaw, adam dirk kuyt’ı açıklayacak 30sn sürdü herifin ismini doğru söylemesi zuhahhahha

Aykut a nazaran daha olumlu futbol oynatıyor. Ama o 99 puan gerçekten 99 değildi. Bunu hepimiz biliyoruz... fener den tek korkum şikeci başkanları ile alenen şike ile bir noktaya gelmeleridir. Normal şartlar altında şampiyonluk için en iyi şartlar bizde. Ancak bu sene çok çok anormal olaylara hazırlıklı olmalıyız... bizim için tek bir parola olmalı kenetlenmek... camia olarak taraftarından yönetimine teknik heyetten oyuncularına kenetlenip birlik olmalıyız. Çünkü dediğim gibi çok farklı olaylarla karşı karşıya kalacağız...

images.webp

Aykut'un bir ağırlığı vardı iyi oldu gelmemesi. 3 kere gelip 1 kere şampiyon yapamayan adamı 4.kez getirdiler.

3 kere kovuldugun yerde hala utanmaz gibi sozlesme imzalamaya gidiyor, insanda biraz seref ve omurga olur.

Hakemler sayesinde son dakkika penaltillarla geldigine unutmayalim, 5-6 sene sampiyon olan Persepolisde yaka paca kovuldu.

Arti, o sene ifb takimi cok karekterli adamlar vardi tadic dzeko falan

Fenerbahçe, KAP:

"Futbol A Takımı teknik direktörlüğü için Sayın İsmail Kartal ile 2026-2027 sezonu için 1 yıllık sözleşme imzalanmıştır."
1+1 bile değil direkt 1 yıl sözleşme.

İsmail, Kuyt, Oğuz Çetin falan üç benzemez erkenden havlu atarlar lige. Aziz yeni yapılanmaya gider devre olmadan.

İsmail Kartal: Çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Çok da tecrübelendim. Dördüncü gelişim. Camianın evladı olarak mahcup olmamak için elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum.

Geri
Üst Alt