Fenerbahçe'de Dzeko Paniği

Trabzon defansi falan çok rahat sindirdi bu adamı.Duzgun marke edersen 40 yaşındaki adam bir halt yiyemez duran top olmadığı sürece.Oynamali çünkü yenilsek bile gol atması zor fakat Bats daha ters gelir bize.

Şu infoyu da verelim

Geçen sezon Inter'de Kasım sonu sakatlanmıştı ancak DK devre arası diye sakatlığı sezonu etkilememiş DK dönüşü kadroya dönmüştü

Fakat dönüşü de çok kötü olmuştu ve sezon sonuna kadar toparlayamamıştı. Lukaku iyileşince formayı bir daha almamak üzere kaybetmişti. Hatta şimdi açtım baktım adam ilk 15 hafta (DK arası öncesi) 6 gol 3 asist yapmış, kalan 23 haftada 3 gol 1 asisti var

Kendine iyi bakan bir herif, örnek profesyonel, iyi bir karakter, biraz paracı ama Ali Koç parasını eksik etmez, dolayısıyla Giroud gibi, Ibrahimovic gibi, Cavani gibi, eskilerin Raul'u gibi yaşına rağmen iyice düşen STSL seviyesinde hem goller atacağı hem çevresini oynattıracağı garantiydi ama bu sezon içi düşüşün olacağı da muhtemeldi

Bu sene yine beklentimin üstünde geldi buraya kadar, çok beğendiğim ve Fener'in asla almamasını istediğim bir adamdı, Inter de kendisini bence çok arıyor (Arnautovic yerini dolduramadı), ancak özellikle seneye Fener'e dert olacak. 39 yaşında €7m + bonuslar kazanacak bir herif acaba nasıl küfürler işitecek bu eşşeklerden

İğneyle oynasın da görelim. Ulan bu serrolarin dalga geçtiği herseyin başlarına gelmesi ilahi adalet midir başka bir tecelli midir bilemedim

İnş oynar bunların mızmızlıklarından bıktım hep bi bahane, bi ara da gustavo vardı bunlarda ona da dua ediyorlardı oynasın diye.

Bizim açımızdan sıkıntı oldu.Pres bile yapamıyorlar Tadic ve Dzekoyla.Hamstringde sıkıntı varmış min 2 hafta oynamaz.Bats daha sıkıntı olacak.

Takımın gücü düştü algısı kasıyorlar. Her sene aynı terane en iyi adamımız sakatlandı ühühü.
Maç günü it gibi koşturur.
Sonra yenilirlerse bahane olur, yenerlerse sakat adamla bile sizi yendik.

Geri
Üst Alt