Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu ve Mert Hakan Yandaş Gelişmesi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1716370039897.png

Arsenal, Ferdi Kadıoğlu İçin Fenerbahçe'ye ilk olarak 20 milyon euro teklif etti ancak Sarı-Lacivertliler bu rakamı reddetti. Arsenal teklifini 20 milyon euro net ve 5 milyon euro bonus şeklinde revize etmeye hazırlanıyor. Arsenal dışında Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye resmi teklif ileten bir diğer kulüp Bayer Leverkusen. Fenerbahçe, gelen teklifleri değerlendirecek.

Ali Koç, son oynanan derbi maçında provokatif hareketleri ile beğeni toplayan Mert Hakan Yandaş ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardı. Mert Hakan Yandaş'ın görüşmelerde, "Fenerbahçe ile pazarlık yapmam. İsterseniz boş mukaveleye imza atayım" ifadelerini kullandığı belirtilirken bu tavrın Ali Koç'u oldukça mutlu ettiği aktarıldı.

[NTV Spor]

Pazartesi itibariyle menejeri mert hakana yeni takim bulmak icin calismalara baslamazsa bende bir sey bilmiyorum

Ali Koç'u oldukça mutlu ettiği aktarıldı.

oradalar mıydı acaba
bu türkiye gazetecilik ve haber sistemini baştan değiştireceğim
beklemede kalın

Provokatif hareketlerle beğeni toplayan mhy için '' tam aradığımız, bizim için dünyaya gelmiş birisi. Bizi eksiksiz yansıtıyor. Ömür boyu sözleşme yapacağız" da demiş mi acaba über zengin aşırı yetenekli kişi?

ben fb baskani olsaydim bu hafta mhy icin bir basin toplantisi düzenleyip sözlesmesini tüm türkiye önünde uzatirdim davul zurna ile beraber

cünkü eger is haftaya kalirsa kimse fbde istemeyecek bu herifi

sikinti

"Ali Koç, son oynanan derbi maçında provokatif hareketleri ile beğeni toplayan Mert Hakan Yandaş ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardı."​
"Merd-i kıpti şecaat arz ederken sırkatin söylermiş."
Rakibimiz demeye utandığım camianın beğendiği topçu, beğeneceği özellik de bu işte. Yazık...

MHY tam Koç un adamı zaten bırakmaz tam onun kalemi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mhy denen herif allem etti kallem etti hedefine ulasti Türkiye'nin özeti iste

Ne salak adamlar bunlar ya. Hepimiz aynen bunun olacağını konuşmuştuk zaten.

Iki şov iki provokasyon ile yeni sözleşmeyi kaptı :asd:

MHY'yi bir konuda takdir etmek lazım. Bu kadar faydasız olup da, kendini bu kadar ön plana çıkarabilmek büyük meziyet. Takımın en yetenekli adamları bunun kadar konuşulmuyor.

it itliğini iyi yaparsa sahibi kemiğini eksik etmez ama gün gelir o iti itin bi tarafına sokan çıkar çünkü eninde sonunda sen bir itsin, fazlası değil

Geri
Üst Alt