Fenerbahçe'de Gökhan Gönül Şoku!

Keşke Burak ile Selçuk milli takımda sakatlansa.Şöyle 1-2 ay mükemmel olur.

Karakter yoksunu herif. Sakatligi anda oyundan cikmasi gerekirken oyun 2-1 oluncaya kadar oyunda kaldi. Milli macta oynamaz ama haftaya yine ilk 11'de baslar.

Avrupai maçların hepsinde rezil olduğu için, rezil olmamak adına her milli takım maçı öncesi ve FB'nin her Avrupa maçı öncesi sakatlanıyor. 2008 FB'nin CL çeyrek finalinde bile bu adam çoğu maçta yoktu.

tam milli mac arasina denk gelmeside ilginc nazarlik heber yapiyorlar sanirim medya!!

sulalesini . cocugu.. her hafta ayni haber ama mac gelince bi bakiyosun ilk 11'de.

yemin ediyorum bu serefsizi emreden daha nefret ediyorum. coluk cocugu geberse bir gram uzulmem.

baslıgı görünce bi gülümseme geldi:asd22:

valla kusura bakmayında renkdaşlar size giren çıkan ne? ne b.k yerse yesin şerefsizler milli takımda ne kadar az fb'li futbolcu o kadar iyi demek türk futbolu için.

Penaltı sahtekarlığından sonra ipi pazara çıktı bınun. Sinsinin önde gideni

Fenerde zaten idman yapmıyor sakatlık ayağına şimdi milli takımda da 10 gün nasıl idman yapılmaz onun örneklerini sergiliyor.
Biyonik gökhan ilk lig maçında 11 de yerini alır.

Ben kendimi bildim bileli bu adam milli takımlarda sakat birde bizim bizim maçlardan önce sakatlığı hep maç saatinde belli olur bu durum hiç değişmez

milli takımdan kacıyor

tam fenerli karakteri

daha öncede volkan ve emre kacmıstı

sorsan milli takım askıyla yanıp tutusuyorlar

Bidaki Fener macinda ilk 11 de degilse ben birsey bilmiyorum.

Geri
Üst Alt