Fenerbahçe'de Hedef Dzeko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
medyadaki güçsüzlüğümüzden dolayı bende şikayetçi olsam da artık hoşuma gitmeye başladı.

ana akımda koçun mamaladığı yorumcuların hepsi bunların taraftarını uyuta uyuta aptala çevirdi. şimdi de 1-2 ay dzeko cart curt diye kafa ütüleyip sezon içerisinde perişan olacakları belli.

sen 38 yaşına gelmiş 1.90 boylarında bir futbolcuyu oyunun ana parçası yapıp 15 milyon € maliyet altına girersen zaten başarılı olamazsın. gelecek seneyi de riske etmiş ediyorlar.

gs ne yaparsa taklit ederek başarılı olmaya çalışıyorlar ama onu bile beceremiyorlar.

Katiliyorum..
Zaten adam en ufak bir sakatlik yasasa ki bizim ligde muhtemel, geri donusu x3 gibi birsey bu boy ve yastaki isim icin. Tamam Dzeko alinir, ancak bu maliyetler sacmalik.

Golü koklayan çok tecrübeli bir forvet bence çok iyi transfer yaptılar , İcardi almazsak gerisinde kalırız bu transferin

ali koc akili adammis. Aziz adayligi aciklacaygi icin taraftara sirin gözükmek istiyor.

Dzeko interle anlaşıp siz bana 5 vermiş gibi davranın gerisini ben hallederim diyerekten FB ye geçirmiş oldu. Kral adam

cubukluyu giymis bir ceku resmi paylasin da keyfiniz yerine gelsin

Son kurşunu sıkmaya çalışıyor Ali ama elinde patlicak yine

Taraftar Ali koça diyor ki: adi sanı duyulmamis oyunculari alma, galatasaray gibi süperstar getirr.

Ali koç gezelim görelim avrupa turuna cikiyor.. kime gitse olmaz cevabini aliyor. 10 yildir sampiyon olamamissin, sampiyonlar liginden hele hic bahsetmiyorum diyerek gelmiyor.

Ali kocta yaslilara gidiyor ve diyor ki , sen gelir misin zeko?

Dzeko diyor ki; baskanim zeko değil dzeko ve ben 38 yasindayim emin misin?

Ali kocta; sen baya cetin ceviz ciktin zeko sana iki senelik 14 milyon veriyorum ne diyorsun?

Dzeko da; zeko yıllardir fenerbahce askiyla yanip tutusuyordu buna nasıl hayir diyebilir kii diyor.

Ekonomik boyutunu hiçbiri düşünmüyor. Şampiyonluk gelmedikçe daha da umursamaz oluyorlar muhtemelen. Ha böyle böyle Ali kendine bağlıyor ama kulübü. Kısır bir döngü bu.

Oyuncuya gelirsek Dzeko her daim belli bir standartta oynar. Ligimizin rezil savunmalarına çoğu maçta üstünlük kuracaktır. Ama 30 tane atıp seni şampiyon yapmaz. Etrafına kaliteli takım kurmalısın. Hepsinin başında bu oyunculardan üst düzey verim alacak hocayı bulmalısın. Geçmiş 5 sene gösterdi ki Ali'nin böyle bir becerisi yok.

bi daha ligde valencianın yaptıgı etkiyi yapacak oyuncu bulamazlar. penaltı almanın kitabını yazmıstı üstelik adam. puan kaybı olacak kaç maçı son dakkada çevirdiler onun sayesinde.bu sene rakip olabileceklerini düşünmüyorum.

Mantık açısından zorluyorum kendimi de, bu biraz saha içi lideri transferi gibi bence. Eğer bunu akıl edip ona göre takım kurarsa bir işe yarayabilir. Bir de defans lideri bulması lazım tabi...

Dünyaca ünlü yaşlı golcü yazsalar daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt