Haber Fenerbahçe'de İbre Domenico Tedesco'dan Yana

Tarihin en overrated teknik direktörlerinden birisi. Tek iyi sezonu Schalke ile 3'lü oynayıp 2. ya da 3. bitirdiği sezonu, yani 3'lü hocası aldılar yine. Bence 10. haftayı göremez.

16 ay maglubiyet görmedi dediği de euro 2024 elemeleri isvec avusturya azerbaycan estonya toplam 8 maç. Sonra kupa performansı facia zaten.

Tam bu gündemde getirse ali mükemmel olur ülke olayları milli maç derken arada kaynar tertemiz yoksa taraftarlar isoyu istiyor

Nerde şampiyon yapma ihtimali sıfıra yakın isim var hepsiyle ilgileniyorlar. Çok olumlu bir hamle olur bizim adımıza. Çok yetersiz birisi.

yerli td ile beraber gidip her sene adam değiştirmek yerine belirli projeyle ilerlemenin daha iyi olduklarını çözdükleri an şampiyon olurlar
ama biz 6. yıldızı takarız öyle anca bu gidişle
okan hocayla sene içinde dövüşüyoruz ama 3. şampiyonluğu aldı adam 4.ye doğru koşuyor, çünkü doğru olan bu
guardiolayı getirsen 3 senede 3 şamp alamazdı ligin dinamikleri belli ısrarla tedesco zidane falan kovalamanın hiçbir manası yok
bakınız ismail kartal bile geldi puan aldı bizden 10 kişiyle, o sırada her hafta edit yaptıkları jorge jesus 3lendi tarafımızca

Tarihin en overrated teknik direktörlerinden birisi. Tek iyi sezonu Schalke ile 3'lü oynayıp 2. ya da 3. bitirdiği sezonu, yani 3'lü hocası aldılar yine. Bence 10. haftayı göremez.
Schalkeden cok en parildadigi yer leipzigti bunun öyle hatirliyorum.

X‘de gündemde Tedesco istemiyoruz tagi vardi bugün bi ara, taraftar istememesine ragmen bunu getireceklerini sanmiyorum

Keske getirseler. Kötü hoca degil ama bunlarda hic bir bok yapamaz

bu da bizim dursun gibi bir şeylerin peşinde herhalde oyalanıp durduğuna göre.

Yillar önce bunu bizim taraftar istemiyormuydu? Ilginc bunca zaman hala td bulamadilar.

Todesco bey cimbom ve terim hayranlığıyla bilinirdi
O yüzden fb ye şimdiden hayırsız olsun

Bunlar dönüp dolaşıp hacı İsmail’i getirecek gibi

bunlarin sportif direktoru iyi calisiyor

İsmail gelecek yahu
Dün koçların ali 'bizim genetiğimizde 99 golle 99 puan almak var' dedi
Gerçi sonuna 'ama sonunda şampiyon olamamak var' eklemeyi unuttu

Gunun sonunda koc secimi kazanacaktir ama manipule edemeyecegi, kontrol edemeyecegi hoca getirecegini sanmiyorum.

Bu todesco kim ya yemin ederim hiç duymadım var mı böyle iyi oynattığı takım vs ?

Olursa güzel olur. Kovulana kadar ligden havlu atarlar.

Hadi inşallah.

Gunun sonunda koc secimi kazanacaktir ama manipule edemeyecegi, kontrol edemeyecegi hoca getirecegini sanmiyorum.
Orası hic belli olmaz bu sefer koltuk gidebilir, saran şehir şehir geziyor ,su an kafa kafaya diyor üyeleri bile ,ismaili getirecek olsa nite beklesin günlerdir, yali efendi oy almak icin herseyi yapar üyelerde de genc hoca talebi cok fazlaymış yani seçim olduğu icin mecbur kaldi biryerde ki serdar ali aracılığıyla İsmaili çöpe attılar zaten

Geri
Üst Alt