Fenerbahçe'de İsmail Kartal'la Yollar Ayrıldı

bu kaçıncı kovulus bumerang gibi gidip gidip geliyo.
Vallahi Mourinho sonrası yine çağırılacağını düşünüyorum .Mourinho ne kadar dayanacak bunlara çok büyük bir soru işareti bekleyip göreceğiz.Oda hakemlere kaç maç sonra çemkirmeye başlayacak ,kaç maç sonra dış güçler diyecek bekleyip göreceğiz.

Bugün T.Direktörleri açıklayıp çarpıştıracaklar.Nasıl yaparızda GS'yi alaşağı edebiliriz.Tek dertleri bu.Yine şampiyonluk edaları ile başlayacaklar yolculuklarına.Ben Aziz yıldırım'ın kazanacağını düşünüyorum.
eğri oturup doğru hesap yapalım.

ali ananas Y. koç :
- Medya avcunda
- Para sınırsız
- Sponsorluklar heryere teşvik gibi veriliyor
- 7/24 sözel saldırı

aziz yıldırım:
- şuursz para harcama
- tarafara oynama , onları süreklü galyan modda tutma
- ali koç dahil fenerbahçelilerin bugünkü aklı yitirmiş profillerin YARATICISI

iki ucu b*klu değnek kısaca.

Seneye kötü gidişatı durdurmak için Mart gibi geri döner

eğri oturup doğru hesap yapalım.

ali ananas Y. koç :
- Medya avcunda
- Para sınırsız
- Sponsorluklar heryere teşvik gibi veriliyor
- 7/24 sözel saldırı

aziz yıldırım:
- şuursz para harcama
- tarafara oynama , onları süreklü galyan modda tutma
- ali koç dahil fenerbahçelilerin bugünkü aklı yitirmiş profillerin YARATICISI

iki ucu b*klu değnek kısaca.
Bir maç çıkışından sonra "öyle olmaz böyle olur" dedi herşey orada başladı aslında.Hangi sezondu şimdi hatırlayamadım.Ondan önce böyle şeyler bu kadar değildi.

Yallah Arabistan'a, Müslümanlık'tan ahlaktan bahsedip, onca haksiz penalti da ve bu tarz pozisyonlarda azını acamadi. Maganda oğlu ile birlikle evde tek kale maç yaparlar artık.

fbliler 3 güne başlar

seneye maraba iso yok ona göre diye

Yallah Arabistan'a, Müslümanlık'tan ahlaktan bahsedip, onca haksiz penalti da ve bu tarz pozisyonlarda azını acamadi. Maganda oğlu ile birlikle evde tek kale maç yaparlar artık.
Akşam yastığa başlarını koyduklarında ne düşünüyorlardır çok merak ediyorum .Şenol güneş başlattı bu işi .Arkasından bu hoca geldi. Sormazlarmı 18 maç üstüste haksızlık olur mu diye?Jokey klübünün bir önceki başkanınıda es geçmeyelim. Neler yaşattılar bu sene yaaa.Vay arkadaş.Şuan neredeyse zikrettiğim isimlerin tamamı tedavülden silindiler.

hani yapıyla kaybetmişti fener

neden hocasını değiştiriyor büyük oyunculara para gömmeye hazırlanıyor

İsmail Kartal tesisteki eşyalarını kolilemeye başladı. Seccade, takke, 99'luk tesbih gibi en önemli eşyalarını özenle kolilediği görülen İsmail Kartal'ın, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonraki ilk hedefinin yarım kalan hac görevini tamamlamak olduğu ifade edildi.

Via Devrim Zengi.

Bir maç çıkışından sonra "öyle olmaz böyle olur" dedi herşey orada başladı aslında.Hangi sezondu şimdi hatırlayamadım.Ondan önce böyle şeyler bu kadar değildi.
ben ikisinide tercih etmem ama bu sezon özellikle ali koç bana illallah dedirtti - gerçekten ultra geriyor ortamı ve durmadan sürekli aynı seviyede saldırıyor.

aziz bu kadar ayarı kaçırmıyordu. kaldı ki derdi GS'den çok ali koç yapısı aziz'in bu arada. son şampiyonluğunda bile paralı köpekler diye kendi taraftarına bağıran ruh hastası herif.

Akşam yastığa başlarını koyduklarında ne düşünüyorlardır çok merak ediyorum .Şenol güneş başlattı bu işi .Arkasından bu hoca geldi. Sormazlarmı 18 maç üstüste haksızlık olur mu diye?Jokey klübünün bir önceki başkanınıda es geçmeyelim. Neler yaşattılar bu sene yaaa.Vay arkadaş.Şuan neredeyse zikrettiğim isimlerin tamamı tedavülden silindiler.
Allah'ın adaleti şaşmaz. Herkez ektiğini biçer. Buna teklif yapacak Anadolu kulüplerine aciyorum

ben ikisinide tercih etmem ama bu sezon özellikle ali koç bana illallah dedirtti - gerçekten ultra geriyor ortamı ve durmadan sürekli aynı seviyede saldırıyor.

aziz bu kadar ayarı kaçırmıyordu. kaldı ki derdi GS'den çok ali koç yapısı aziz'in bu arada. son şampiyonluğunda bile paralı köpekler diye kendi taraftarına bağıran ruh hastası herif.
Bir tane daha adayın çıkmaması da ayrı bir enteresanlık.Yalnız neyi merak ediyorum biliyormusun dünyada bir başka eşimiz benzerimiz daha varmı ,bu kadar her maç sonrası herkese sallama cüretini elinde bulunduran yönetici güruhu?

Geri
Üst Alt