Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Birazdan fetö propagandasına da başlarlar. İsmini anmadan rahat edemiyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
E Milli Takimi Avrupa Sampiyonasina gitmesini engellemekten bahsediyorlardicumhuriyein son kalesi diyorlar çıldıracağım...
Cumhuriyetin sonu olurlar ancakcumhuriyein son kalesi diyorlar çıldıracağım...
Kesinlikle. Resmen milli güvenlik sorunu, hedefi daha büyükBiri çıkıp birini öldürecek onu istiyor bu kafası kırık zengin züppe. Galatasaray için beka sorunu diyen şerefsizin kendisi asıl bu ülke için bir beka sorunudur. Gözü öyle kararmış ki, ben artık işin sadece FB şampiyonluğuyla sınırlı kaldığını düşünmüyorum. Çok net ülkeyi karıştırmaya insanları birbirine düşürmeye çalışıyor herif.
Böyle spor kulübü mü olur, Allah bin belanızı versin.
Enistesinin adamları onlar. içimizdeki irlandalılar yani gs li falan değillerBizim camia Erden Timura sahip çıkmayı geçtim, fosiller bu teröristin laflarını duyunca coşarak mastürbasyon yapmıştır.
Sen kime laf anlatıyorsun renkdaş. Hayatları çamur atmak, yalan, iftira. Hergün başka bir yalan türetiyorlarUlan kodumun malları
2006da appiah atsa şampiyondun 200dk gol bulamadın
2010da tsye karşı 1800 tane %100 net pozisyonda yine golü atamadın
2012 süper finalde semihin kafası şansa musleraya çarpmasa yine şampiyondun
Kendin golü atamıyon sonra suçu başkalarına yüklüyon
Biz 1 golle averajla şampiyonluk verdik akbaba penaltıyı atsaydı dedik bjknin hakkını teslim ettik
Ftyle torentle küme düşme hattında gezindik hemde avrupada şov yaparken bakın avrupada iyiyiz ligde demekki bize komplo kuruluyo demedik rezalet oynuyoruz dedik
2011de yine küme düşme hattında geziniyoduk kimseye ses etmedik
Pandemi sezonunda iyi giderken bi anda tepetaklak olduk 6 saniye kuralıyla belkide şampiyonluğu kaybettik mırın kırından başka ses etmedik
Sizin ben olmayan utanma duygunuza
koşarım gerekirsede yavErden yürür