Fenerbahçe'de Karar Günü: 'Ligden Çekilme' Rafa Kaldırıldı & Süper Kupa Maçına Yabancı Hakem İstendi

Birazdan fetö propagandasına da başlarlar. İsmini anmadan rahat edemiyorlar

Bizim camia Erden Timura sahip çıkmayı geçtim, fosiller bu teröristin laflarını duyunca coşarak mastürbasyon yapmıştır.

cumhuriyein son kalesi diyorlar çıldıracağım...
E Milli Takimi Avrupa Sampiyonasina gitmesini engellemekten bahsediyorlardi

Fenerliler son kale dogru,kibrin,utanmazligin,simarikligin,kendini bir bok zannetmenin son kalesi

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biri çıkıp birini öldürecek onu istiyor bu kafası kırık zengin züppe. Galatasaray için beka sorunu diyen şerefsizin kendisi asıl bu ülke için bir beka sorunudur. Gözü öyle kararmış ki, ben artık işin sadece FB şampiyonluğuyla sınırlı kaldığını düşünmüyorum. Çok net ülkeyi karıştırmaya insanları birbirine düşürmeye çalışıyor herif.

Böyle spor kulübü mü olur, Allah bin belanızı versin.
Kesinlikle. Resmen milli güvenlik sorunu, hedefi daha büyük

Ulan kodumun malları

2006da appiah atsa şampiyondun 200dk gol bulamadın

2010da tsye karşı 1800 tane %100 net pozisyonda yine golü atamadın

2012 süper finalde semihin kafası şansa musleraya çarpmasa yine şampiyondun

Kendin golü atamıyon sonra suçu başkalarına yüklüyon

Biz 1 golle averajla şampiyonluk verdik akbaba penaltıyı atsaydı dedik bjknin hakkını teslim ettik

Ftyle torentle küme düşme hattında gezindik hemde avrupada şov yaparken bakın avrupada iyiyiz ligde demekki bize komplo kuruluyo demedik rezalet oynuyoruz dedik

2011de yine küme düşme hattında geziniyoduk kimseye ses etmedik

Pandemi sezonunda iyi giderken bi anda tepetaklak olduk 6 saniye kuralıyla belkide şampiyonluğu kaybettik mırın kırından başka ses etmedik

Sizin ben olmayan utanma duygunuza

Ulan kodumun malları

2006da appiah atsa şampiyondun 200dk gol bulamadın

2010da tsye karşı 1800 tane %100 net pozisyonda yine golü atamadın

2012 süper finalde semihin kafası şansa musleraya çarpmasa yine şampiyondun

Kendin golü atamıyon sonra suçu başkalarına yüklüyon

Biz 1 golle averajla şampiyonluk verdik akbaba penaltıyı atsaydı dedik bjknin hakkını teslim ettik

Ftyle torentle küme düşme hattında gezindik hemde avrupada şov yaparken bakın avrupada iyiyiz ligde demekki bize komplo kuruluyo demedik rezalet oynuyoruz dedik

2011de yine küme düşme hattında geziniyoduk kimseye ses etmedik

Pandemi sezonunda iyi giderken bi anda tepetaklak olduk 6 saniye kuralıyla belkide şampiyonluğu kaybettik mırın kırından başka ses etmedik

Sizin ben olmayan utanma duygunuza
Sen kime laf anlatıyorsun renkdaş. Hayatları çamur atmak, yalan, iftira. Hergün başka bir yalan türetiyorlar

evet
Denizli
Sulu maç
Fetö..kurşun atılması...

sorarım ananas evladı...

-2-2 kendinizi bir şey sandığınız ağladığınız stadınızı yaktığınız gece nerede ?
-sahanızda kupa almayalım diye saatlerce takımı defetmeye çalıştınız - arbede çıkardınız - nerede?
-biz 1 golle yavru kulübünüz bjkye şampi bırakırken (güya bunca arkamız sağlam ya hani) - sivasa evinde yenilen emre belözoğlu nerede?
-milyonlarca euro zarar demişsiniz - aldığınız stoperlerin maaşının yanına bile yaklaşamaz , nerede?

HİÇ SPORTİF GÜNAHINIZ BECERİKSİZLİĞİNİZ YOK - HEP ŞİDDETİ DRAMATİZE EDEREK BU SAKLAMA İHTİYACI . Bunun adı HASTALIK.

mehmet ağar denilince götünden soluyan adam gelmiş milleti tehdit ediyor öyle mi.
Ali bunlar unutulacak zannediyorsun sakın unutma bu günü asla unutma

TSK pkkya bu kadar operasyon yapmadı ne operasyon yapmışlar bunlara bu kadar ya -:)

evet mehmet büyükekşiye laf ediyorlar arabistan yüzünden ... NERDESİN ALİ ? İSTİFA DESENE ALİİİİ

Geri
Üst Alt