Özgür Özel
Tecrübeli Üye
- 15 Eylül 2020
- 6.619
- 5.455
- 633
AbiAllam lütfen çekilsinler pls

Ya cekilsinler bende Futbol takip etmeyi bırakırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AbiAllam lütfen çekilsinler pls
Yazın bu herifin takımıyla maç yapmamıza sebep olanlar da gözden geçirir umarımFatih hoca Arda Turan bu Acunla olan yakin arkadasliklarini bi gozden gecirir umarim bugunden sonra
Bitti seçim. E fenerliler diyo biz akp yi indirdik. Ben demiyorum sosyal medyada yorumlar böyle. Ben iktidar olsam buna sebep olmuş madem suanda yapılanlar için savcılara talimat verirdim. Yapmiyolarsa bence oy dan ziyade şeyler olmalıBunlarla ilgilenecek olan spor, adalet ve içişleri bakanları oy peşindeydi en son
O maçta Torreira'yı sakatladı talimatlı köpekler bir de.Yazın bu herifin takımıyla maç yapmamıza sebep olanlar da gözden geçirir umarım
Acunun kimle arası iyi değilki. Klasik lobici fb li.maalesef bu acunla okan hocanın arasının iyi olması beni soğutuyor hocadan.
Eminim hoca ne yaptığını biliyordur (gülerek)maalesef bu acunla okan hocanın arasının iyi olması beni soğutuyor hocadan.
çekip konuşulacak , bu kadar basitmaalesef bu acunla okan hocanın arasının iyi olması beni soğutuyor hocadan.
Aile şirketlerinin döngüsü : ilk kuşak işi kurar, ikinci kuşak kurumsallaştırır, üçünçü kuşak parayı yer ve batırır. Bu fırıldak 3.kuşak işteHerkesi ve her şeyi hayattaki tüm başarısı olan dedesinden kendine kalan mirasla alabileceğini sanan şımarık bir zengin veledinin kudurmalarını izliyoruz.
Taraftarda bitiyor medya adamı olduğu için en küçük boykotta korkudan eli ayağına rolanan bir tip.Acunun kimle arası iyi değilki. Klasik lobici fb li.
Bu herifi de birileri itekleyip zengin etti. Hem malum partili hem malum takımlı. 2 lobi birden buna çalıştıTaraftarda bitiyor medya adamı olduğu için en küçük boykotta korkudan eli ayağına rolanan bir tip.
Galatasaray taraftarı elindeki toplumsal gücü çok iyi bilip ona göre hareket etmeli.