Fenerbahçe'de Karar Günü: 'Ligden Çekilme' Rafa Kaldırıldı & Süper Kupa Maçına Yabancı Hakem İstendi

Bunlarla ilgilenecek olan spor, adalet ve içişleri bakanları oy peşindeydi en son
Bitti seçim. E fenerliler diyo biz akp yi indirdik. Ben demiyorum sosyal medyada yorumlar böyle. Ben iktidar olsam buna sebep olmuş madem suanda yapılanlar için savcılara talimat verirdim. Yapmiyolarsa bence oy dan ziyade şeyler olmalı

maalesef bu acunla okan hocanın arasının iyi olması beni soğutuyor hocadan.

Herkesi ve her şeyi hayattaki tüm başarısı olan dedesinden kendine kalan mirasla alabileceğini sanan şımarık bir zengin veledinin kudurmalarını izliyoruz.

Herkesi ve her şeyi hayattaki tüm başarısı olan dedesinden kendine kalan mirasla alabileceğini sanan şımarık bir zengin veledinin kudurmalarını izliyoruz.
Aile şirketlerinin döngüsü : ilk kuşak işi kurar, ikinci kuşak kurumsallaştırır, üçünçü kuşak parayı yer ve batırır. Bu fırıldak 3.kuşak işte

adam kaos yaratmaya çalışıyor. gaza gelmeyip şampiyonluğumuzu kutlayalım.

Taraftarda bitiyor medya adamı olduğu için en küçük boykotta korkudan eli ayağına rolanan bir tip.
Galatasaray taraftarı elindeki toplumsal gücü çok iyi bilip ona göre hareket etmeli.
Bu herifi de birileri itekleyip zengin etti. Hem malum partili hem malum takımlı. 2 lobi birden buna çalıştı

Ali Koç denen andaval Fenerbahçe - Galatasaray çekişmesini silahlı çatışmaya döndürmeye çalışıyor bu belli oldu.. Valla kendi bilir.. Galatasaray'ın Türkiye olduğunu görür... İt gibi kuyruğunu bacağının arasına sıkıştırırlar adamın.

Yok onu karistirmayalim,bunu karistirmayalim ayıptır falan gecin bu saatten sonra.
Bu kancigi bu ülkede itin bi tarafına sokup sokup cikartmaliyiz.

Geri
Üst Alt