Fenerbahçe'de Karar Günü: 'Ligden Çekilme' Rafa Kaldırıldı & Süper Kupa Maçına Yabancı Hakem İstendi

Ulan o kadar atar yapıp 1 tane icraatı yok. Tamamen kuru sıkı bu aptl ya😀 yok şunu yapacaz yok bunu yapacaz. Yap ulan delikanlı isen 😀

Bizim maç sıkıcıydı büyük goygoyu kaçırmışız. İftara kadar iyi gaz almıştı, sonra çuvallamış Koç Ali. Hatta bir taraftar yanına gelmiş falan..

Yine bir eğlence verdiler, kendi taraftarları yandaş medyası bile tepkili

80+ iq olan bütün halkımızın da (bazı fenerliler hariç, onlar efsunlu) bildiği gibi bomboş bir tehdit olduğu ortaya çıktı nihayet. Hiçbir şey yapamazlar, değil 3 ay 3 yy. geçse de bu malzeme kalitesiyle olacak olan bu.

Sadece şike mi? MT gitmeyen oyuncularında doping de yoksa ne olayım.
İşte bu sebeplerden ötürü diyordum.

Kazanma zorluğu açısından

süper lig>cl

*Sana karşı farklı motivasyon ile oynayan, rakibe ise pamuk gibi olan rakipler.

*Hissiyatımsı hakemler.

*Eski takımına yatan efsane! futbolcular.

*Sahada rakip taraftarı dövmeye rağmen, ülkedeki en üst futbol kurulu tarafından ceza almayacak şekilde kollanan en yakın rakip.

Vallahi Vinicuslu Real Madrid'i tercih ederim.

Bizim takım çok uzun bir süredir bayağı bir işi başarıyor.

Puhahaha az önce Instagram'a baktım. Kongre üyesi olan bir kaç arkadaşımda gitmişler oraya. Bunlara sene sonu şampiyonluk zaferimizi izlettirmek her açıdan şarttır.

Bunlar güya Super Kupaya çikmayacakmista, hiç bir yerde dogru dürüst haberi yok. Kimse ciddiye almiyor galiba

fenerbahcenin aciklamalarini, kongresini, baskanini ve soylemlerini gormezden gelelim..

u19 ile çıkacaklar? Haberimiz yoktu diye şaşiralim hatta neden boyle karari neden almişlar diyelim.

ali koc, okan buruk un oglunu mu kiskandı? Buyursun kiskansin. Her aciklamalarini, her söylemini takip etmek zorunda miyiz? Jet hızıyle tepki vermek bence lider olan bir takım için yanlis bir hamle.

Okan Buruk 'un psikolojini kasitli olarak hedef alip, oglu uzerinden kiskirtiyor.

Bence su an yaptiklarina net olarak silklememek ile yanit verebiliriz.

Gerçekten iyi ki onlardan farklıyız.

Puhahaha az önce Instagram'a baktım. Kongre üyesi olan bir kaç arkadaşımda gitmişler oraya. Bunlara sene sonu şampiyonluk zaferimizi izlettirmek her açıdan şarttır.
Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim

Geri
Üst Alt