Fenerbahçe'de Karar Günü: 'Ligden Çekilme' Rafa Kaldırıldı & Süper Kupa Maçına Yabancı Hakem İstendi

İyiki Galatasaraylıyım. Rezil başkan ve onun kasar rezil bi taraftar topluluğu

Ya valla yok böyle komedi dünyada...
Nasil görüyor kendini aynada merak ediyorum.

Ya tamam aileden zenigin cipi bu herif ama bunun muhattaplari is adamlari yokmu? Onlarla nasil bir daha ayni masaya oturup is görüsmesi yapacak kendisiyle toshak gecilmeden?
Cevresinde kimse ne kadar gülünc duruma düstügünü söylemiyormu?

Cok garip

Gtünden yıldız çıkarıp göğüsüne takan takım adalet istiyor!!!

Hakeme buradan çıkamazsın diyen adam maçın galibiyet golünü atıyor bunlar adalet arıyor..

İçerideki alanya gümrük pendik k paşa maçlarını çok net şekilde şikeyle aln takım adalet istiyor..

Ezik doğdunuz , ezik öleceksiniz!!! Algılarınızı ve alayınzıı üst üste koymaya devam edeceğiz!!! Siz hepiniz bir tek!!!

Bizim o kadar engellemelere rağmen şampiyonlukta çok ciddi fark atıp ülkenin en büyüğü olmamız bunları görünce çok normal diyorum..
Yemin ederim böyle bir rezillik uok.
Bunlarla aramızda Her anlamda vizyon karakter vs çok ciddi fark var.

Gelelim soysuz namussuz medyaya..Ulan bir kişi bu şerefsiz camia neden ligden çekiliyor demiyor ve sormuyor.sözde dünyadan bi haber Galatasaray yorumcularıda dahil.

Ulan şayet şu ligden bir takım çekilecekse oda Galatasaraydır.Göstere göstere yapılan hakem hataları,bazı anadolu takımlarının rezil tutumları,federasyon kurullarının verdiği kararlar..Daha en son trabzon maçını adamlar net rezil bir şekilde hakem yardımıyla aldılar.nasıl bir kahpelikdir bu.

Allah rızası için bir kişi söylesin bu adamlar nasıl bir halsızlığa uğradıda ligden çekilmeden bahsediyorlar..
Son iki seneki hakem kararları tarihde yokdur.Allah beianızı versin sizin gibi camianında medyanında.

Gerçekten olan biteni hayretler içerisinde izliyorum.Bu ülkedende bu ülke futtbolundanda hiçbir halt olmaz.
İnşallah ligden çekilirsiniz.cehennemin dibine kadar yolunuz var..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Volkan Demir kör galiba hiçbir şey yokkken linç girişimi oldu diyor Tivibu Spor'da.

Geri
Üst Alt