Fenerbahçe'de Karar Günü: 'Ligden Çekilme' Rafa Kaldırıldı & Süper Kupa Maçına Yabancı Hakem İstendi

yokta - yetki kabul edilecek belli - gündem maddeleri okunurken uğur efendi ligden çekilmeyi kapsayn dedi bakledi alkışların gelmesini.

kesin onada OYBİRLİĞİ derler.
Blöfu ilk günden uzun vadeli düşündü bence sadece cezalardan yırtmak için düşünmedi şimdi o yetkiyi alirlarsa her maç önü arkası hatirlatacaklar yani bu herif herseyi planlı yapıyor, bukadar zeki olduğunu dusunmezdim hatta hiç zeki olduğunu dusu mezdim

72db21ac41ed0c48f29c82d8d1b067d1.jpg

asdasdasda.jpeg

pankartı karşısındaki surat - tüyleri diken diken olmuş. pankartta kendini görmek heyecanlandırmış kendisini...

şu sıfat normal sağlıklı psikolojide bir insanın suratı değil.

Blöfu ilk günden uzun vadeli düşündü bence sadece cezalardan yırtmak için düşünmedi şimdi o yetkiyi alirlarsa her maç önü arkası hatirlatacaklar yani bu herif herseyi planlı yapıyor, bukadar zeki olduğunu dusunmezdim hatta hiç zeki olduğunu dusu mezdim
Ne zekisi Halim şark kurnazi denir ona. Zeki adam bu kadar sene bu kadar para harcayıp başarısız olabilir mi?

Öyle bir camia ki kendilerini kendilerinden başka ciddiye alan yok. Para var diye tahammül ediyor insanlar hepsi bu. Bir bjkli arkadaşımla futbol konuşuyorum, tamam küçükler falan ama onu bile ciddiye alabiliyorum, gel gelelim bir febeli arkadaşım futbol konuşunca başıma ağrılar giriyor. Cb'nin sözlerini papağan gibi tekrarlayan ağızlarına vurulası dede, teyze gibiler.

tabii ki öyle ama bu zeka değil - pislik ortama ayak uydurmaktan fazlası değil açıkçası.

Sanki ülkenin en geri zekali toplulugu bu Fenerliler. Vallahi normal degil bunlar. Tinercilerle dalga geçerdi herkez ama bunlar tineri geçtiler, farkli kafa oldular. Tinerciler yine kendileriyle dalga geçildigini anliyordu falan, bunlar birde kendilerin ne kadar aptal ve rezil olduklarini anliyamiyorlar.

Konuşuyor başkanım seni yedirmeyeceğiz sen yaşayacaksın sen yaşayacaksın ki biz şampiyon olucaz. Dosta korku düşmananına güven veren yiğit. He bu arada fenerle kimse başa çıkamaz(mış). -:)

Türk futbolunda yeni terim "Gerçek Yeter"

akp ve fener antipatisi yarisiyor ve fener agir basiyor. bir topluluk daha ne kadar itici ve faydasiz olabilir?
isleri gücleri yalan dolan. 2 puan geriye düstüklerinden beri kudurmus durumdalar
her macta inanilmaz hakem yardimlariyla puanlari topladilar ama hala konusuyorlar

Geri
Üst Alt