Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabi abi deli misin ...Bak Ak parti biraz zayifladi
Hemen akpartiyi kotulemeye( yuh seslerini actilar )
Diger Tarafa gaz vermeye basladilar
Olması gereken bu ama bizim ülke ekosistemi maalesef öyle değil işte. Adam utanmadan koskoca Galatasaray'ı yöneticisini tehdit edecek, taraftarına dil uzatacak, ülke sorunu falan diyecek? Kimse kusura bakmasın ama o uzayan dilini kesecek yönetim yoksa yerine kesecek birisini getirir Galatasaray. Bizim ülkemizde öyle bunları umursamayayım, ötüp dursun modunda takılırsan yarın senin saha içi dışı her yerde hakkını dibini sıyıra sıyıra yerler maalesef. Havlamanın da bir sınırı edebi adabı olur, haddini aşalı çok oldu bu herifbunları bilmemnerene bile sallamayacaksın - havlayıp duracaklar. yıllardır böyle oldu böyle olacak.
Koç'u harici koyuyorum . fenerbahçeden tamamen alakasız söylüyorum - insana bakış açısı/çıkar derdi için dansözlük / parayla medya yapmak elini kolunu sallaya sallaya ... yargılanmalı bu herif. ağır şekilde hemde.Olması gereken bu ama bizim ülke ekosistemi maalesef öyle değil işte. Adam utanmadan koskoca Galatasaray'ı yöneticisini tehdit edecek, taraftarına dil uzatacak, ülke sorunu falan diyecek? Kimse kusura bakmasın ama o uzayan dilini kesecek yönetim yoksa yerine kesecek birisini getirir Galatasaray. Bizim ülkemizde öyle bunları umursamayayım, ötüp dursun modunda takılırsan yarın senin saha içi dışı her yerde hakkını dibini sıyıra sıyıra yerler maalesef. Havlamanın da bir sınırı edebi adabı olur, haddini aşalı çok oldu bu herif
Tabi abi deli misin ...
ekrem imamoğlunun kravat renginden galyan yapan bugün "son kale" rolüne bürünüyor.