Fenerbahçe'de Lens Şoku! Derbide Yok!

Jeremain Lens, 3 hafta sahalardan uzak kalacak. Galatasaray derbisinde takımındaki yerini alamayacak.

Gecmis olsun :hat:

Olum sakatlığa sevinecek kadar da şey olmayalım. Geçmiş olsun.

yalnız şuan fenerbahçenin %70'i Lens %30'u Mehmet Topal'dı ikisi de yok. Normal şartlarda Lens olmadan gol atmaları mümkün değil, Topal olmadan da orta alanda oyun kurmaları mümkün değil.

Umarım Riki bey saçmalamaz da kazanırız. Nedense son yıllarda Kadıköy'de teknik direktörler ağır saçmalıyor ben bu yılda öyle birşey bekliyorum.

öncelikle geçmiş olsun rakip takımın en formda oyuncusu takımını ileri taşıyan tek isim muhtemelen bizim maçta oynayamacak olmasıda bizim açımızdan iyi orta sahalarındaki iki isimi ozan ve mehmet topalında olmayışı çok iyi ama bir şanssılığımız var rakip takım eksik kadro ilede çıksa ya yeniliriz yada berabere kalırız

Bala boka alalim su maci yav, lütfen ama

yukarı da ki lensli gözlüklü espri yapan arkadaşı banlayın.

Cw_D8xPXAAAQ-M0.jpg

Son düzenleme:
hadi lan ruhsuz yeteneksizler şu maçı alın bu sene ligden düşün yeter ki önemli değil şu saçmalığa son verelim

hadi lan ruhsuz yeteneksizler şu maçı alın bu sene ligden düşün yeter ki önemli değil şu saçmalığa son verelim
ne ara "feneri yenelim yeter" saçmalığı ortaya çıktı genellikle bunu onlar bizim için yapardı. bizim hedefimiz hiç bir zaman bir maç olmamıştır, kupa hariç her sonuç başarısızlıktır

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne ara "feneri yenelim yeter" saçmalığı ortaya çıktı genellikle bunu onlar bizim için yapardı. bizim hedefimiz hiç bir zaman bir maç olmamıştır, kupa hariç her sonuç başarısızlıktır

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben-başarı-demedimki-bunlardan-bir-halt-olmaz-bari-karıköy-saçmalıklarına-son-versinler-dedim

Forumda kalitesiz espriler yapan arkadaşlar var lütfen kendimize ceki duzen verelim .

Ozan tufan lensini düşürdüğünden derbide yokmuş.

sent by note 7 #fireinthehole

Geri
Üst Alt