Fenerbahçe'de Max Kruse ile Yollar Ayrılıyor!

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
5ec0d525adcdeb1d0ca1966f

Gelecek sezon öncesinde ekonomik olarak yapılanmaya gitmeyi planlayan Sarı-Lacivertliler’de ilk piyango, Max Kruse’ye vurdu! 32 yaşındaki futbolcuyla yollarını ayırmaya karar veren yönetim, Alman yıldız için 5 milyon Euro bonservis bedeli belirledi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, önceki gün telekonferans yöntemi ile katıldığı Divan Kurulu toplantısında önemli mesajlar verdi. Bu mesajlardan biri de futbolculara yönelik oldu. Koç, “Artık vefa zamanı” diyerek futbol endüstrisinin ve kulüplerin salgın sonrası içine düştüğü ekonomik duruma gönderme yaparak maaşlarda indirime gideceklerini duyurdu. Bu gelişmenin ardından toplam maliyeti yıllık 5 milyon Euro’yu bulan Max Kruse’ye yol göründü. Alman medyasına sürekli olarak demeç veren ve sezon sonunda Türkiye’den ayrılmak istediğine vurgu yapan orta saha oyuncusunun gitmesine yönetim de sıcak bakıyor.

Disiplin sorunları yaşadı

Yarım sezonu aşkın bir süredir Sarı-Lacivertli formayı giyen Kruse, dönem dönem disiplin sorunu yaşamış, arkadaşları ile iletişim kurmakta zorlanmıştı. Ayrıca yaşadığı sakatlıklar ve maç seçmesi de teknik heyetin gözünden kaçmamış, bu durum hanesine kötü puan olarak yansımıştı. Divan Kurulu’na Başkan Ali Koç’un, “En yüksek rakam 2.2 milyon Euro olacak” sözü de bu miktarın üstünde alan Kruse’nin gönderilme sebepleri arasında yer alıyor. Yönetimin bu futbolcu için 5 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği öğrenildi.

Milliyet

Çok istikrarlı olmasa da Fener'in şu kadroda ki en etkili isimlerden biri.

Yerine daha iyisini bulmak için iyi gözlem ekibi lazım. O da bunlarda yok.

Kağnı gibi aynı

Bedavaya gonderirlerse sukretsinler ne 5 milyonu

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayat iste biz Falcao ya 5 veriyoruz bunlar ise Kruse ya.

Kruse bu sene imza parasiyla beraber 5-6 milyon almistir. Artik daha düsük bir maasi kabul ederek bedavaya Amerikaya falan giderse sasirmam.

Kim 5 milyon ödesin buna hele ki şu kriz döneminde

Îlk imzayı attiginda boş bir oyuncu oldugunu söylemistim.Düşündügümden dahada kötü çıktı.Keşke kalsa iyi sömürdu bu şikecileri.

Ancak araplara satabilirse satarlar o maaş ve o bonservisi buna avrupada veren olmaz

Îlk imzayı attiginda boş bir oyuncu oldugunu söylemistim.Düşündügümden dahada kötü çıktı.Keşke kalsa iyi sömürdu bu şikecileri.
23 maçta 7 gol 8 asist yapan adama boş oyuncu demek de ayrı bir komik yani.
Herif gayet kaliteli bir topçu. Alman milli takımında bile oynadı, Bundesliga'da da gayet başarılı bir performas sergiledi. FB'nin biraz iyi olduğu dönemde takımının en iyisiydi. Disiplinsiz bir oyuncu olduğu için yolu bu yaşta TR'ye düştü. Sezon başında çok iyi topçu ama olası bir kötü gidişte ilk salacak herif bu olur demiştim. Nitekim öyle oldu.

Böyle adamlardan verim almak istiyorsan insan yönetimini iyi yapacaksın.

FB yine sorunun kaynağına inmeyip saçma sapan kararlar alıyor. Ulan 5 kuruşları yok, takımdaki nadir kaliteli adamı da yolluyorlar. Bunlar hakikaten iflah olmaz.

2. Valbuena vakası.

23 maçta 7 gol 8 asist yapan adama boş oyuncu demek de ayrı bir komik yani.
Herif gayet kaliteli bir topçu. Alman milli takımında bile oynadı, Bundesliga'da da gayet başarılı bir performas sergiledi. FB'nin biraz iyi olduğu dönemde takımının en iyisiydi. Disiplinsiz bir oyuncu olduğu için yolu bu yaşta TR'ye düştü. Sezon başında çok iyi topçu ama olası bir kötü gidişte ilk salacak herif bu olur demiştim. Nitekim öyle oldu.

FB yine sorunun kaynağına inmeyip saçma sapan kararlar alıyor. Ulan 5 kuruşları yok, takımdaki nadir kaliteli adamı da yolluyorlar. Bunlar hakikaten iflah olmaz.

2. Valbuena vakası.

La fenerlilerin kendi defolsun gitsin rezalet adam diyor antuda sen neden bahsediyorsun.Gelmiş istatistik kasıyor bana.Hala çok iyi topçu diyor.İçerde bitik takımlara 1 kaç gol asist yaptı diye herif iyi topçu oldu.Hangi büyük maçı kazandırmış ne yapmış bu adam.Allahtan fenerli Alide senin kafadada bu leş herifi göndermez belki daha sömürür klübü.

3 mac üst üste bos gectigi yok adamin. bizim lige göre gayet iyi oyuncu

Geri
Üst Alt