Fenerbahçe’de Siyasi Yönetim Kurulu Hedefi ve İç Çatışma

Hasan Çam

Ulubatlı Souness

Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik, Başkan Ali Koç'a göndereceği maili yanlışlıkla 700 kişinin bulunduğu gruba attı. Bilecik, Aziz Yıldırım için "Densizi sandığa gömmeniz için elimden geleni yapacağım. Galatasaray vurgusu konusunu bu alçak adama soracağıma ve içinden geçeceğime inanıyorum" dedi.​

Gazeteci Feridun Niğdelioğlu'nun haberine göre Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik, Başkan Ali Koç'a göndereceği mesajı yanlışlıkla şirketi Index'in 700 kişilik mail listesine attı.

Mailde Erol Bilecik, Ali Koç'a "Biz son kale Atatürkçüyüz. Siyaset üstüyüz. AK Parti, MHP, CHP’nin tabanlarına seslenecek, profiller oluşturabilecek yeni yönetim kurulu yapalım. Hatta bu isimler maddi katkıda da bulunursa mükemmel olur. Biraz sıra dışı bir öneride bulunduğumun farkındayım. Ancak bu kazanmak için mükemmel desteklerden biri olur" dedi.

Erol Bilecik, Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım hakkında da ağır ifadeler kullandı. Habere göre Bilecik şunları yazdı: "Aziz Efendi'yi sandığa gömdük. Özellikle bu seçimde sizin Aziz Efendi'yi üçüncü kez sandığa ve tarihe gömmeniz için elimden gelenin 1000 fazlasını yapacağıma söz veriyorum. Bu densiz adamı sandığa üçüncü kez gömmek konusunda benim içim sarih... Bu Galatasaray vurgusu konusunu bu alçak adama yüz yüze soracağıma ve kendisinin içinden geçeceğime inanıyorum."

Sosyal medyada Erol Bilecik'in Galatasaraylı olduğu iddiası yayılmıştı. Bilecik'in oğlunun UltrAslan üyesi olduğu ortaya çıkmış ve Fenerbahçe-Galatasaray maçını Bilecik'in locasında sarı kırmızılı taraftarlarla izlediği fotoğraflanmıştı.

Eski yönetim kurulu üyesi Semih Özsoy’dan Bilecik’e yanıt geldi.

“Senin için Galatasaraylı derlerdi inanmazdım. Senin için sinsi derlerdi inanmazdım. Ama bir mektup her şeyi mi anlatır sevgili Erol? İlahi adalet diyelim.

Geçmişte rakiplerimiz için kulllandığım ‘kalabalıkta ayrı tenhada ayrı’ lafı tam da senin onlardan olduğunu gösterdi. Bu kadar da değil arkadaş. Fenerbahçe’mizi ve Fenerbahçe’mizin değerlerini bu kadar da yok saymayın. Belki senin için önemli olmayabilir ama bizler için önemli. Sanki olmadı, sanki olmuyor, sanki olmayacak.”

Bu kadar büyük malvarlığın var, bir sürü iş yapmışsın, manyak gibi zenginsin ama konu futbol olunca 8 yaşındaki çocukların kuracağı cümleler kurup Ali Koç denen herife muamele çekiyorsun. Arkadaş hiç yaşınızdan, ailenizden de mi utanmıyorsunuz?

Müthiş olmuş bu mail olayı, imza olayına bile gerek kalmadan Yali seçimi erkene alabilir çünkü elde kayıt varsa kimse yalankayamaz hatta bence aziz cevapta verebilir

Müthiş olmuş bu mail olayı, imza olayına bile gerek kalmadan Yali seçimi erkene alabilir çünkü elde kayıt varsa kimse yalankayamaz hatta bence aziz cevapta verebilir
Hakan Bilal imzaları topladık, kontrol edip haftaya teslim edeceğiz demiş de mükerrer imza falan çıkar orada muhtemelen. Amatör iş yaptılar. Ama Hamdi Akın istifa edecek deniyor; bu olay sonrası Bilecik de eder. Seçim kaçınılmaz fenerde. Erken olsa da transferde patlasalar

Hakan Bilal imzaları topladık, kontrol edip haftaya teslim edeceğiz demiş de mükerrer imza falan çıkar orada muhtemelen. Amatör iş yaptılar. Ama Hamdi Akın istifa edecek deniyor; bu olay sonrası Bilecik de eder. Seçim kaçınılmaz fenerde. Erken olsa da transferde patlasalar
Hamdi Akın yapması gereken işi yapmış ondan bırakacakmış.

Gayrimenkul mevzusunu arkada çözmüş, bizdeki Adnan Polat gibi şov falan da yapmadan becermiş mevzuyu.

Haftaya seçim karari alabilirler

Hamdi Akın yapması gereken işi yapmış ondan bırakacakmış.

Gayrimenkul mevzusunu arkada çözmüş, bizdeki Adnan Polat gibi şov falan da yapmadan becermiş mevzuyu.
O 90 milyon dolar ön ödemeli anlaşma doğruysa plaket versinler. Biz ~1200 dönüm Florya+Riva’dan 508 alıp 342’ye kırdırmıştık. 90 milyon dolar peşin acayip iş, kolpa çıkabilir gibi geliyor o yüzden

O 90 milyon dolar ön ödemeli anlaşma doğruysa plaket versinler. Biz ~1200 dönüm Florya+Riva’dan 508 alıp 342’ye kırdırmıştık. 90 milyon dolar peşin acayip iş, kolpa çıkabilir gibi geliyor o yüzden
Detayına bakmak lazım ama emlak konutla direkt anlaşma yapılmış iddia o.

Hamdi Akın da ben bana verilen görevi başarıyla yaptım, devam etmeyeceğim demiş.

Siyasilerden medet umacak kadar zavallılar.

Güya sorsan bunlara bütün siyasiler bizden yana.

Koduğumun müptezelleri.

koskoca aziz yıldırıma bunu demıs demek

aziz gerekeni yapar

Erol Bilecik fenerbahçenin mehmet ağarı dır.
Fenerbahçeden koparilmadigi surece basimiza bela olacak

1000034010.webp

Kaos seviyesini 100 e getir....100 yap

Bunlar ligden gene cekilir bu sene

Geri
Üst Alt