Fenerbahçe'de Tarihi Borç İddiası!

Borcu gören ali koç

yslcm_4.gif

570 m borca ali kocun verecegi 100 m dahil mi

Bu arada ne zaman bu para koyma meselesi açılsa bıyık altından sponsorlarla birlikte diye tamamlıyor sözünü.

Sponsorlardan bu kadar para kazanamıyor olabilir ama Fenerbahçe'ye ekstra girecek parayı hesaplamak için normalde sponsorlardan elde ettiği parayı bahsi geçen paradan düşmek lazım. Hatta Ali Koç geldikten sonra sponsorları daha çok çekeceği için artan değeri hesaplamak lazım.

Neyse bakalım Ali Koç açıklayacak mı mali durumu şeffafça yoksa halının altına süpürmeye devam mı. Halının altına süpürürse her geçen gün Aziz Yıldırım'ın tekrar başkan olma ihtimali artar.

Bu arada ne zaman bu para koyma meselesi açılsa bıyık altından sponsorlarla birlikte diye tamamlıyor sözünü.

Sponsorlardan bu kadar para kazanamıyor olabilir ama Fenerbahçe'ye ekstra girecek parayı hesaplamak için normalde sponsorlardan elde ettiği parayı bahsi geçen paradan düşmek lazım. Hatta Ali Koç geldikten sonra sponsorları daha çok çekeceği için artan değeri hesaplamak lazım.

Neyse bakalım Ali Koç açıklayacak mı mali durumu şeffafça yoksa halının altına süpürmeye devam mı. Halının altına süpürürse her geçen gün Aziz Yıldırım'ın tekrar başkan olma ihtimali artar.
Sponsor filan yok bilakis Acıbadem-Ülker-Doğuş çekildiler...Kendi holdinginin firmalarıyla tüm şubelere kendilerine çıkacak olan vergiden düşmek üzere yasal olarak sponsor olacak hepsi bu...Üzerine de kendisi 3-5 atıp 100 trilyon verdim diyecek. Yani acıbadem (forma-futbol)-doğuş (yelken-basket)-ülker (stat-salon-yan forma) sponsorluklarıyla boşta olan ki en son kendileriydi zaten grundig filan voleybol takım isim sponsorlukları verilecek...Zaten bunlar halihazırda 100 trilyondan fazlaydı...Yani ezcümle artı yok eksi de yok ama hava atmak cabası...Bunlar iyi günleri...

Sponsor filan yok bilakis Acıbadem-Ülker-Doğuş çekildiler...Kendi holdinginin firmalarıyla tüm şubelere kendilerine çıkacak olan vergiden düşmek üzere yasal olarak sponsor olacak hepsi bu...Üzerine de kendisi 3-5 atıp 100 trilyon verdim diyecek. Yani acıbadem (forma-futbol)-doğuş (yelken-basket)-ülker (stat-salon-yan forma) sponsorluklarıyla boşta olan ki en son kendileriydi zaten grundig filan voleybol takım isim sponsorlukları verilecek...Zaten bunlar halihazırda 100 trilyondan fazlaydı...Yani ezcümle artı yok eksi de yok ama hava atmak cabası...Bunlar iyi günleri...

Farklı bir şey yazmadım ki zaten.

Fenerbahçe'nin çalışanlarına falan tıkır tıkır ödeme yaptığını bildiğimize göre bu adamlar enkazı bankalarla aralarında götürüyorlar. Bankalarla araları iyi turuyorlar. Tabii bankayla aranın iyi olması için bankayı beslemen gerek.
Mali durum büyük ihtimalle bizimkinden kötü.

Ali Koç gelip de Aziz'in yaptığını yapmaya kalkarsa, yani mali dıkıntı yok gibi davranırsa, memnuniyet duyarım. Aziz gibi yönetiyor demektir. Zaten sonraki seçimde de Aziz yine gelir.
Ama çıkıp bi anda her şeyi bütün şeffaflığıyla ortaya dökerse açıkçası biraz çekinirim durumdan. Fenerbahçe'yi kurumsallaştırırsa sıkıntı olur bizim açımızdan.

Başkan olarak sponsorlukları açıkladığı zaman hangi yola girdiği belli olur zaten.

Farklı bir şey yazmadım ki zaten.

Fenerbahçe'nin çalışanlarına falan tıkır tıkır ödeme yaptığını bildiğimize göre bu adamlar enkazı bankalarla aralarında götürüyorlar. Bankalarla araları iyi turuyorlar. Tabii bankayla aranın iyi olması için bankayı beslemen gerek.
Mali durum büyük ihtimalle bizimkinden kötü.

Ali Koç gelip de Aziz'in yaptığını yapmaya kalkarsa, yani mali dıkıntı yok gibi davranırsa, memnuniyet duyarım. Aziz gibi yönetiyor demektir. Zaten sonraki seçimde de Aziz yine gelir.
Ama çıkıp bi anda her şeyi bütün şeffaflığıyla ortaya dökerse açıkçası biraz çekinirim durumdan. Fenerbahçe'yi kurumsallaştırırsa sıkıntı olur bizim açımızdan.

Başkan olarak sponsorlukları açıkladığı zaman hangi yola girdiği belli olur zaten.
Temerrüde düşmediler hiç onun için yeni kredi alabiliyorlar...En son ziraat bankasından kredi çektiler o onları ekim 2018'e kadar götürecek sonrası hüsran. Zira kap açıklamasına göre son kurşunlarını da attılar;

Fenerbahçe, 60 Milyon Dolar kredi çekti

Bizim sermaye artışından önce %66 idi şimdi %68'e çıktı zira her yatırımcı para koyamadı.

Fenerinki ise %58, yani %41.86'sı halka açık Fenerbahçe Futbol AŞ'nin...

Çok anlamıyorum borsa işlerinden.

Hisselerinin birazını daha satıp sermaye yapabilirler mi?
Ali Koç camiasından "Bu son kurşunsa ben atmak istiyorum" falan fişman destek alabilir sanki.

Çok anlamıyorum borsa işlerinden.

Hisselerinin birazını daha satıp sermaye yapabilirler mi?
Ali Koç camiasından "Bu son kurşunsa ben atmak istiyorum" falan fişman destek alabilir sanki.
%8 satabilirler...Beşiktaş ve Trabzonun satacak hissesi kalmadı bizim ise %18...Allahım burada da geçiriyoruz :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Ben doğduğumdan beri Gs batıyor haberleri var hala batacak medya nın 3 maymunu oynamasıyla fb ve bjk iflası çekecek bu gidişle yakında, aziz fb taraftarını yıllardır dernek borcuyla kandırdı 200 milyon tl diye fb taraftarı cahil araştırmaya meyilli değil bizim borç daha az len diye dalga geçtiler, hulusi belgu nun twitterdan açıklamaları 500 milyon euro du ıvırı zıvırı 570 milyon net vardır zaten kadın erkek basket ten yıllık 20 milyon euro zarar varmış

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birde ek olarak aykut u göndersekmi göndermesekmi diye düşünüyorlar yabancı td gelirse yüklü maaş yüklü tazminat demek yeni maliyetli kadro demek

Birde ek olarak aykut u göndersekmi göndermesekmi diye düşünüyorlar yabancı td gelirse yüklü maaş yüklü tazminat demek yeni maliyetli kadro demek

Yazdık üstat babayı yediler...Başakşehir bile borç yaptı :) En iyi durumda olan bizi, sonra akhisar, sonra kasımpaşa, sonra bursa ve trabzonspor...Gençlerbirliği de çok iyiydi ama küme düştüler erir paraları...

Kesinlikle doğru bir haber bence

Çünkü Aziz yıllardır mali kurullarda hep derneğin borcunu açıklayıp en az borcu olan kulüp gibi gösterdi kendini

Olsun. Buyuk baskan "aldigim araziler de 300 milyon euro eder" demisti.

Her soyledigi dogru oldugundan bu da dogrudur mutlaka ! :)

Ya bu salaklar azize sahtekar, yalanci deyip durdular, aykuta capsiz teknik adam deyip durdular ama 2011 sezonuna gelince "yooo aziz yapmamistir, feto yapmistir" takimin aykut rezili ile 2.yari 17 de 16 yapmasina da "normal, şike olamaz" diyorlar.

Ulan azicik tutarliliginiz olsun ya.

Geri
Üst Alt