Fenerbahçe'de Teknik Direktörlük Görevine Jose Mourinho Getirildi

Son yıllarda ne yapmışlardan bağımsız, Febe için abidik gubidik isimler yerine net bir isim. İnşallah sıçıp sıvar.

1 şamp. için,

tazminatinyo + olası tazminatı,
futbolcu bonservisleri, maaşları, imza paraları,

toplam 150 milyon euro civarı bir imza atacaklar gibi.

Haha fbliler 6 yıldır neler yaşadıklarını unuttular bile. Ligin içinden geçecek falan diye yeni sayfa açtılar kafalar resetlendi aynen devam ali koç başkan fb şampiyon.

Mourinho korkutur beyler. Şaka edilmez. Adam tam kurdun kurdu. Defans mekansal bilmem şampiyonluk hamlesidir Mourinho ligimizde. Zaten geçmesi gereken 1 takım var. O yüzden rahat olanlar yanlış yapıyor.
Hakemler bu seneki gibi kollamazsa; Mourinho Sivas, Konya, Adana deplasmanlarından alınan 1 puanı kar olarak görmemesi gerektiğini anlayana kadar ligi kopartırız.

Tehlikeli olan Mourinho‘nun kendisi degil, Mourinho‘nun gelisiyle beraber kuracaklari hayvani kadrolaridir. Manyak para harcayacaklar, simdiden Lukaku ve Dybala gibi isimler konusuluyor. Ki adamlarin mevcut kadros zaten iyi bir kadro.

Morinyo denen satılık herifin istediği kadroyu fener kuramaz. Bu mümkün değil. Kim ne yapsın fenerin dansöz gibi oynadığı şike ligini? Anca dzüko, tadiç , fred gibi artık büyük liglerde tutunamayan oyuncular getirirler. Getiriyorlar da zaten.

Biz kendi içimizde hataları minimumda tutalım. Bizim yönetim bu yalı çocuğuyla savaşmayacak. Şampiyon olacaksak yine seriler yaparak olacağız.

wesley yalan söylemez, tazminatinyo fbde.

Şampiyonluğu kaybedersen Mou'ya kaybettim der geçersin. Kazanırsan Mou'ya rakip olup kazandım der hikayeni güçlendirirsin. Ali dolaylı yoldan Okan Buruk'u ve şampiyon kadromuzu diri tutacak hamleyi yaptı. Temiz bir yarış olduğu takdirde buradan da gelişerek çıkarız. Transfer döneminde doğru hamleleri yapalım yeter.

Geri
Üst Alt