Fenerbahçe'de Teknik Direktörlük Görevine Jose Mourinho Getirildi

Mourinho açısından şöyle bir gerçek var; yeni bir takımın başına geçmesi gündem olacaktır Avrupa'da illa ki ve bu takım şampiyonluğa oynamayan Tottenham, Roma yerine direk şampiyonluk hedefleyen bir takım olduğundan kendisini bir daha kanıtlamak mecburiyetinde hissedecektir artık herkese.
Kazanacağı şampiyonluk febe kadar kendisi için de çok önemli ki an itibariyle 2 takımlı Türkiye'de aman şampiyon olmasam ne olacak diyecek bir adam da değil Jesus falan gibi. Ben doğru hamle görüyorum febe açısından. İnşallah kimyaları uyuşmaz, oynatacağı futbol da buraya uymaz, sezon sonu el ele defolup giderler Cabbar ile.

Bu sene çok eglenecegiz. Samimi görüşüm ise umarım ALde ilerleyebildikleri kadar ilerlerler. Ligte dövüş kavga yine patlak verirler. Bu kadar paraya bari AL ile ülke puanına katkı saglasinlar

Şunu anlamıyorlar mı yoksa farkında mı değiller. Bu adama bu kadar parayı bağlıyorsan hem bütçeli transferler yapman gerekir hem de CL'de üst turları hedeflemen gerekir. Yok eğer Avrupa ligini Konferansı alırım derlerse CL'den play-off aşamasında elenmeleri gerekir. CL'ye girdin mi artık AL'ye geçiş yok.
CL'de üst tura çıkmak artık imkansıza yakın bizim gibi takımlar için. Averaj olayı öyle bir noktaya gelecek ki çok fantastik sonuçlar izleyebiliriz. Zaten CL ayarında transferi de öyle rahat rahat yapamazsın kurallar ortada. Fenerin kadrosu ortada.
Sonuç olarak bunlara Aziz de gelse Ali de gelse kayyum atanır
Jose’ui gözünüzde artık çok büyütmeyin. Roma’da Uefa’ya, Konferans ligine fitti; ligde İtalya ligi standartlarına göre kadrosu vasattı; 5-8 arası sıraya fitti.

Artık gözünün öyle CL’de üst turlarda olduğunu falan düşünmüyorum. 2 senede 50 milyon euroyu cukkalar. Sonra Arabistan’a der orada da 2 senede 100 cukkalar, mis.

Gözü CL’de olan adam Arabistan’ı listesine almazdı. Jose futbolu bitirmiş artık kafasında.

Mourinho önemli bir hamle olabilir ama biz rakiplerimizden korkmamalıyız. Biz bu ülkenin en çok kupaya sahip takımıyız. Fenerbahçe'nin bizden çok daha pahalı kadro kurduğu zamanlarda da şampiyon olmasını bilmiş bir camiayız. O yüzden biz güçlü olursak rakiplerin ne yaptığından daha çok bizim ne yapacağımız önemli olacaktır.

Jose’ui gözünüzde artık çok büyütmeyin. Roma’da Uefa’ya, Konferans ligine fitti; ligde İtalya ligi standartlarına göre kadrosu vasattı; 5-8 arası sıraya fitti.

Artık gözünün öyle CL’de üst turlarda olduğunu falan düşünmüyorum. 2 senede 50 milyon euroyu cukkalar. Sonra Arabistan’a der orada da 2 senede 100 cukkalar, mis.

Gözü CL’de olan adam Arabistan’ı listesine almazdı. Jose futbolu bitirmiş artık kafasında.
Yok abi, ben Mou'nun devrinin bittiğini düşünenlerdenim. 2.Chelsea döneminden itibaren oynattığı futbol rezalete döndü. Hele Tottenham döneminde gerçekten saçmaladı.

Yok olm ne alaka?!

Turkiye'deki tek rakibinin kendisini defalarca ispatlamis bir Galatasaray oldugunun farkindadir. Yenseydik gelmezdi. Heriflerin bok gibi bir kadrosu oldugunun farkinda degil mi? Bir transfer doneminde de duzelecek gibi degil.

Ama gelsin belki iyi-kotu, modern-demode bi futbol oynatsin. Yeter ki top oynasinlar. Oyun sahada kalsin.

U. Melekenin dudakları kabarmaya başlamıştır

Mourinho demek yaptiracagi transferler ve alacagi tazminatla en az 150 milyon euro demek. Bu yil da sampiyon olursak dukkani kapatirlar. Onumuzdeki 10 yil zirvede yalniz kaiiriz.

"Bu hafta yenildiği takım Mourinhonun maaşından daha düşük bütçeyle kurulmuş, yani diyecek söz yok"

Sezon içinde bol bol duyarız bu metni :asd:

Medyanın 2 yüzlülüğü : biz alsak ana haber bültenlerinde mecliste bile aldığı para kanuşulurdu ilk
Bunarada eninde sonunda bunlara çok feci bi tazminat çakıp gider bu adam,

Fb'ye gitmeye hazirim ama daha imzalanmis birsey yok diyor. Sonra ama sanki gelmeden aglamaya baslamis gibi. CLe kalmak cok zor olacak, 8 tane futbolcu Avrupa Sampiyonasina gidiyor ve gec geri döneceklerken toplam 3 tur gecmeliyiz diyor.

Geri
Üst Alt