Fenerbahçe'de Teknik Direktörlük Görevine Jose Mourinho Getirildi

nani, van persie'li kadroyla şampiyon olamadı bu ligde fener, hem de beşiktaşa karşı haha. bizle yarışıyor olsa zaten olamazdı. nitekim gelgelelim, daha sezon başlamadan hep fenerbahçe şampiyon olur zaten. hatta bunlar bi tur da ekim kasım ayları gibi şampiyonluk kutlar. ancak günün sonunda hiçbir maç ve şampiyonluk oynanmadan kazanılmaz. bizim eksik bölgelerimizi bir an evvel doldurmamız / güçlendirmemiz gerekiyor. rakibin ne yaptığına bakmamamız gerekiyor. günün sonunda görüldü ki şampiyonluk özveri ve istikrar ister, sadece isim ile şampiyon olunmuyor.

sportif gerçekliği yok için reality of the league can be questioned gibi bişey dedi ali koç

o anlamdaki gerçekliğe legitimacy denir hıyar herif
when it can be questioned?

if fb wins the title, no question o-lala

if fb gets the y-rock, than it must be questioned :d

mortinyo tercüman olan kariyeri baş aşağı düşüşte olan biri , ben özellikle bu maliyetle iyi ki geldi diyorum, bizim için iyi oldu, o paraya oyuncu almadılar daha iyi.

Bunlar niye her gün basın toplantısı yapıyor.

iyi koydu lafı

kalorifer ustasina sordugunuz sualleri bu herife sorarsaniz istediginiz cevabi alamazsiniz haliyne

neyle yapacaklar dostum neyle?

daha kadrolarını görmedik, bakalım kimler gidecek kimler gelecek?

öyle kolay olmuyor o işler.

bir tane kariyerli pörsümüş td al, hooop yarı final-finaldesin. herkes öyle yapsın o zaman.

beraberinde ciddi transferlerin geleceği çok açık, herhangi bir bütçe dinleyeceklerini sanmıyorum bu dakikadan sonra ki talisca, lukaku gibi isimler telafuz ediliyor bu isimlerin göstereceği bir yıllık üst performans bile avrupa sahnesinde ciddi etki yaratır. mourinho, her ne kadar artık top seviyede sayılmasa da mourinho, mourinho’dur

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mourinho gibi tercümanlıktan T.D oldum demek için tercümanlık yapıyor olabilir, bir bakmışız seneye takımın başına T.D. olmuş.:ROFLMAO:

Aziz Yıldırım'ı sevmezdim ama kulübün tavrı onun zamanında daha bir büyük kulüp gibiydi. Ali Koç ile birlikte ciddi anlamda cringe bir hal almış durumdalar. Her söylem, her hareket, her reaksiyon oldukça kompleksli ve ezikçe.

Kayserispor falan getirse Mourinho'yu, benzer kalitesizlikte bir sunum yapardı muhtemelen.

beraberinde ciddi transferlerin geleceği çok açık, herhangi bir bütçe dinleyeceklerini sanmıyorum bu dakikadan sonra ki talisca, lukaku gibi isimler telafuz ediliyor bu isimlerin göstereceği bir yıllık üst performans bile avrupa sahnesinde ciddi etki yaratır. mourinho, her ne kadar artık top seviyede sayılmasa da mourinho, mourinho’dur

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bir görelim ya bakalım önce.

oyuncuları direkt getirdin bir de üstün performans gösterttin.

bu işler öyle kolay oluyor mu?

bir dur hele yau, göreceğiz bakalım :)

2 tane ruh hastası boyutta egolu, narsist adam.
Bir tanesi başkan, diğeri teknik direktör, ve ikisi de tek söz sahibi olmak isteyecek.

En ufak bir kıvılcımda, sahadaki kötü oyun veya sonuçlarda, ortalık 56'ya gidecektir.
Ben medyadan da tavırları ve sözleri hasebiyle çok eleştiri alacağını düşünüyorum Mou'nun.

Yakında şahit oluruz, inşallah haklı çıkarım.

Geri
Üst Alt