Fenerbahçe'de Teknik Direktörlük Görevine Jose Mourinho Getirildi

Galatasaraylı hesaplarda Mourinho'yu küçümsemeler görüyorum iyi oldu falan filan. Kafayı mı yemiş bunlar, Mourinho gibi adam rakip olarak istenir mi Allah aşkına? Korkacak değiliz ama aptallığın ve kibrin de gereği yok.

Okan hocanın şimdiden maçlarını analiz etmesi lazım. Herifin antrenör ekibi bile top tier .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sabır gösterir saygı duyarlarsa belki ama orası fenerbahçe sene sonunda kovulmayacağını bilmeyen yok.

Oynattığı futbolada saygı duymayacaklar seni biz seçtik biz sana değil sen bize uyacaksın fenerbahçe savunma yapmaz yaptırıra gelecekler 1 ay içinde.

IMG_5109.webp

Herifler şampiyon olmak için her sene en az 200 milyon harcıyor ama komedi resmen , ben şahsen lig başarısından sıkıldım avrupa istiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne Mourinhomuymus arkadaş bjkliler de hasan artı linciyor yine calim yedik diye zahahahaha

adamlar kendi kendine transfer çalımı yapıyor gerçekten bunlar başka seviye komik bir kulüp. Mourinho egosu vs fırfır egosu çok eğleneceğiz gibi geliyor 😁

aziz 10 vermistir, ali de 12

nasil olsa fbnin parasi

daha ucuza anlasabilmek varken daha fiyati yükseltiyorlar

tarihin en büyük malligi bu olabilir

Mourinho büyük hocadır ama TR ligi öyle ne büyük hocalar gördü farklı bir olayı var buranın. Mou bi oyuncuya takarsa hayatta oynatmaz iç kaos çok çıkartır her zaman. Şöyle bir dezavantajı olur bizim için bir oyuncuyu almak istersek o oyuncu mou ile çalışmak isteyebilir.

Bakalım Aziz Yıldırım hangi kartı oynuyacak

evet kesin böyledir ;D

Mourinho, Ali Koç'un projelerinden çok etkilendi ve diğer aday Aziz Yıldırım'ı veto ederek görüşmeyi iptal etti. Mourinho, söylentilerin çok altında bir bedelle Fenerbahçe'ye imza attı!

via Sercan Hamzaoğlu

Geri
Üst Alt