Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Mourinho iyi oldu 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçimden bir ses Okan buruk hocam sonrası kesinlikle arda turan'a şans gelecegidir. Umarım kendini geliştirir. Okan hocam Avrupa'da elle tutulur başarı yakalamadan ayrilmamasini umuyorum.Morinyo’ya Araplar bile fenerden büyük teklif götürmediyse bu adamda iş kalmamış demektir. Gelir, fenerde Jesus gibi fantezilerini dener. Yalı çocuğu ile bozuşurlar. İsmail kalsa çok daha az riskli olurdu onlar için.
Nuri Şahin’in jk’ye gideceğini zannetmiyorum. O adam bizim Okan Buruk sonrası düşüneceğimiz TD olabilir. Avrupa’da kendini geliştirmeye devam etsin.
Okan Buruk ile Avrupa’da bir şeyler yapabilirsek gitme ihtimali ortaya çıkar. Okan Buruk’un Galatasaray’a gelmeden zaten kendini ispat etmişti. Arda Turan’dan henüz görmedik o kadarını. Keza Nuri Şahin de bir şey ispat etmiş sayılmaz.ç henüz. Bakalım neler yapacaklar gelecek senelerİçimden bir ses Okan buruk hocam sonrası kesinlikle arda turan'a şans gelecegidir. Umarım kendini geliştirir. Okan hocam Avrupa'da elle tutulur başarı yakalamadan ayrilmamasini umuyorum.
Yalnız ali koç ,azizi fena çizdi