Fenerbahçe'de Teknik Direktörlük Görevine Jose Mourinho Getirildi

Morinyo’ya Araplar bile fenerden büyük teklif götürmediyse bu adamda iş kalmamış demektir. Gelir, fenerde Jesus gibi fantezilerini dener. Yalı çocuğu ile bozuşurlar. İsmail kalsa çok daha az riskli olurdu onlar için.

Nuri Şahin’in jk’ye gideceğini zannetmiyorum. O adam bizim Okan Buruk sonrası düşüneceğimiz TD olabilir. Avrupa’da kendini geliştirmeye devam etsin.

Morinyo’ya Araplar bile fenerden büyük teklif götürmediyse bu adamda iş kalmamış demektir. Gelir, fenerde Jesus gibi fantezilerini dener. Yalı çocuğu ile bozuşurlar. İsmail kalsa çok daha az riskli olurdu onlar için.

Nuri Şahin’in jk’ye gideceğini zannetmiyorum. O adam bizim Okan Buruk sonrası düşüneceğimiz TD olabilir. Avrupa’da kendini geliştirmeye devam etsin.
İçimden bir ses Okan buruk hocam sonrası kesinlikle arda turan'a şans gelecegidir. Umarım kendini geliştirir. Okan hocam Avrupa'da elle tutulur başarı yakalamadan ayrilmamasini umuyorum.

Aziz gaza gelip Allegri falan kovalamasın da o sıkıntı olur işte.Mourinho'nun - fatih hoca tabii o kadar üstte olmadı- çıkışı vs Porto'da oynattığı sistem itibariyle kariyerinde yaptığı hatalar da fatih hocaya çok benziyor.O da belli bir zaman sonra oyuncu yönetimi ve transfer konusunda sıkıntı yaşamaya başladı , kendini güncellemeyip bildiği gibi oynamaya devam etti ve kariyerini düşürdü.Pana-Fatih hoca kariyeri gibi bir son bekliyorum ondan da fb'de.

Ali Koçun derdi başka 1 şampiyonluk bile alamayan başkan diye anılmak istemiyor. Egosu yüzünden 15 senede şampiyon olamasa başkanlığa devam eder. Bütün servetinide harcar çünkü oyuncağı olarak görüyor kulübü bağlamış kendine. Mourinho büyük isim eski halinden eseri kalmasada 45 milyon euroda iyi maliyet. Bu bizimde rehavete girmemizi engeller ayrı bi motivasyon.

Bizim acimizdan cok iyi olur Mourinho’nun gelisi:

1. Lige çok ilgi ceker
2. Ali Koç itinin umrunda olmasa bile CLyi cok onemser. CLye girerse ayni bizim gibi 8 tane zorluk derecesi çok yüksek maç oynar. Arti 6 ön eleme.
3. Fenere en az -100 milyon Euro yazar.

İçimden bir ses Okan buruk hocam sonrası kesinlikle arda turan'a şans gelecegidir. Umarım kendini geliştirir. Okan hocam Avrupa'da elle tutulur başarı yakalamadan ayrilmamasini umuyorum.
Okan Buruk ile Avrupa’da bir şeyler yapabilirsek gitme ihtimali ortaya çıkar. Okan Buruk’un Galatasaray’a gelmeden zaten kendini ispat etmişti. Arda Turan’dan henüz görmedik o kadarını. Keza Nuri Şahin de bir şey ispat etmiş sayılmaz.ç henüz. Bakalım neler yapacaklar gelecek seneler

Ne isi var Mourinho gibi futbol ikonun Fenerbahce'de? Sacma sapan transfer, futbol ruhuna aykiri. Ikisi de pis olmalarina ragmen Mourinho'nun pisligi kendi formda zamaninda biraz daha tatli, zevk veren, mantikli bir pislikti. Neredeyse Muhammed Ali tarzinda bir sevimli, alimli profili vardi; nefret etmekten hoslandigin ama özünde zevk aldigin bir kisilik.

Simdi boyle bir adamin FB'ye gitmesi sacma, cunku FB'nin pisligi bildigin pislik. Yazik oldu Mourinho'ya, bence aralari hizli bozulur.

daha lig baslamadan böyle tweetler düser artik

Okan BURUK :

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

aziz baskanıma yapılan terbiyesizliği kınıyorum

Yalnız Aziz'in tabi yaşa da bağlı olarak eski enerjisinin gittiği barizdi anlaştığı hocayı kaybederek de tescillemiş oldu seçilse de bir şey değiştiremezmiş.

40 milyonu buna bagladilar

bir de transfer bütcesi gerekiyor

sirf gecen sene zaten 40-50 milyona transfer yaptilar

isleri cok zor ama bakalim ne yapacaklar

Geri
Üst Alt