Fenerbahçe'de Teknik Direktörlük Görevine Jose Mourinho Getirildi

nisan ayı: mourinho hoca moca değil 3lü mü kaldı kardeşim?

Senelik 25 milyon euro sportif gerçekliği olmayan bir lig için fazla degil mi kodumun koçu? Geçen Aziz e sallıyorsun sonra koltuk için kendin alıyorsun.

Bunlar bu sezon 100 milyon bütçe ayırır futbolcu transferine.

bizim bu sene boşa transfer atma lüxümüz yok artık. omurga sağlam. adam gibi ciğersiz top class bi orta saha indirip diğer eksikleri de nokta atışı halletmeliyiz.

Bizim için Jesus Mourinho'dan çok daha sıkıntılı bir adamdı. Daha zor bir rakipti, onun da kendilerince sıkıntılı tarafı artık bütçeden mi kaynaklıydı bilmiyorum ama bayağı kötü kadro kurdu. O sezon lig başlamadan bizim şampiyon olacağımız üç aşağı beş yukarı belliydi zaten. Olamasaydık kendi hatalarımızdan olamazdık. Torreira ve Mertens geldiği gün ben bizim şampiyon olacağımızı biliyordum şahsen.

Bundan sonrasını zaten yazdım tekrara düşüyor olmayayım da abi sen Türkiye Ligi'nde oynayan, ŞL'ye gitmesi mechul bir takımsın. Sen bir teknik adama yıllık 10-15 milyon veremezsin. 40-50 milyon transfer bütçesi açamazsın. Yaparsın tabii bunları da hem bu harcamanın bir karşılığı yok hem de zaten borç batağındasın, manyak mısın daha bu paraları harcıyorsun.

İşin bir de futbol tarafı var ki evlere şenlik. Her sene dünyaları harcatıp dünyanın en sıkıcı futbolunu oynatan bir adamın peşinden niye koşulur ben çözemiyorum. Herkesle kavga eder, medyaya çatar, hakeme çatar, rakibe çatar saçmasapan sürekli şikayet eden bir adam ister misiniz siz takımın başında? Ben Allah korusun diyorum. Ve bu adamda hiçbir geri vites yok. Ligi 8. de bitirse istifayı düşünmez, tazminatını da sonuna kadar alır.

Alsınlar tepe tepe kullansınlar.
Ertug abi şampiyon olacaz mı

Bizim için Jesus Mourinho'dan çok daha sıkıntılı bir adamdı. Daha zor bir rakipti, onun da kendilerince sıkıntılı tarafı artık bütçeden mi kaynaklıydı bilmiyorum ama bayağı kötü kadro kurdu. O sezon lig başlamadan bizim şampiyon olacağımız üç aşağı beş yukarı belliydi zaten. Olamasaydık kendi hatalarımızdan olamazdık. Torreira ve Mertens geldiği gün ben bizim şampiyon olacağımızı biliyordum şahsen.

Bundan sonrasını zaten yazdım tekrara düşüyor olmayayım da abi sen Türkiye Ligi'nde oynayan, ŞL'ye gitmesi mechul bir takımsın. Sen bir teknik adama yıllık 10-15 milyon veremezsin. 40-50 milyon transfer bütçesi açamazsın. Yaparsın tabii bunları da hem bu harcamanın bir karşılığı yok hem de zaten borç batağındasın, manyak mısın daha bu paraları harcıyorsun.

İşin bir de futbol tarafı var ki evlere şenlik. Her sene dünyaları harcatıp dünyanın en sıkıcı futbolunu oynatan bir adamın peşinden niye koşulur ben çözemiyorum. Herkesle kavga eder, medyaya çatar, hakeme çatar, rakibe çatar saçmasapan sürekli şikayet eden bir adam ister misiniz siz takımın başında? Ben Allah korusun diyorum. Ve bu adamda hiçbir geri vites yok. Ligi 8. de bitirse istifayı düşünmez, tazminatını da sonuna kadar alır.

Alsınlar tepe tepe kullansınlar.

Adamı Real i +100 gol ile şamp. yaptığı sezondaki td sanıyorlar halen, kavgacı sinirli diye TERİM e laf ederler, TERİM'den saha kenarında hiçbir farkı olmayan adama melek muamelesi yapacaklar hep birlikte göreceğiz.

Adamın adı artık Tazminatinyo. Tazminatımı verin gideyim kafasında son sezonlarında. Bi' bok olmayacak bu birliktelikten. 2025 eğlenceli geçecek.

J.Jesus geldiğinde daha fazla tedirgin olmuştum, açıkçası Mourinho’dan o kadar çekinmiyorum. En ufak bir kötü gidişte Koç’la ve taraftarla yaşayacağı polemikleri görür gibiyim.

Biz doğru hamleleri yapalım yeter.

Mourinho tabiki kucumsenecek bur hoca değil, tam winner kendisi ama bizim lig için dünyadaki en riskli hoca kesinlikle mourinho adamın son yılları kovulmakla ve sorunlarla geçti, sorun yaşamadığı bir tane kulüp olmadı ,yani çok büyük risk aliyorlar

Şikecilerin ruh hastası başkanları kimseyle anlaşamaz, mou gibi bir arızayla hiç anlaşamaz. Üzerlerinde 11 yıldır şampiyon olamama baskısı var, maddi olarak batağın dibindeler. Mou ne isterse eşek gibi alacaklar ve borçları yönetilebilecek noktayı geçecek. 3 sene üst üste CL’ye gidemezlerse FFP’den ceza almaları muhtemel.

Bizim iskeletimiz güçlü ve oturmuş bir ekip, maddi durumumuz kıyas kabul etmeyecek kadar daha iyi ve sportif başarı momentumu bizde. Dursun Özbek ve Erden Timur’un öncelikleri gerçekten Galatasaray’sa, mourinhonun fenere gelmesinş bizim için muazzam bir fırsata dönüştürür. Geçen sene yaptıkları hataları yapmaz ve 26-28 yaşlarında nokta atışı 5-6 başarılı transfer ve 5-6 tane de Boey, Marcao, Nelsson tarzı scout transferi yaparsak seneye de şampiyon olup şikecilerin üzerine beton dökeriz.

Yıldız statüsünde, fiziği üst düzey sol bek, sağ bek, 8, 10 ve kanat forvet; scout transferi olarak da genç yedek santrafor, yedek 2 kanat, yedek kaleci, yedek 6 ve yedek 8 alınmalı.

Geri
Üst Alt