Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.100
- 33.525
- 3.073
nisan ayı: mourinho hoca moca değil 3lü mü kaldı kardeşim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En az 7 adam bekliyorum reis bakti ki alınıyor 10-11 bile olabilir hocam sever adam almayı sende mouyu biliyorsunTakimi sil bastan kuracaklar
Mendes kucaga alir feneri

Bakalim kimleri ne maaslarla sokacaklarEn az 7 adam bekliyorum reis bakti ki alınıyor 10-11 bile olabilir hocam sever adam almayı sende mouyu biliyorsun![]()
Geçen yaz gibi transferde batırmazsak bizim 5.yıldız kutlamalarımızı tv den izletiriz :dBakalim kimleri ne maaslarla sokacaklar
Bu defada sampiyon olamazlarsa stadi yakarlar :d
Fena gözu karartmis bu sefer 4cu yildizi takmak icin.
Ertug abi şampiyon olacaz mıBizim için Jesus Mourinho'dan çok daha sıkıntılı bir adamdı. Daha zor bir rakipti, onun da kendilerince sıkıntılı tarafı artık bütçeden mi kaynaklıydı bilmiyorum ama bayağı kötü kadro kurdu. O sezon lig başlamadan bizim şampiyon olacağımız üç aşağı beş yukarı belliydi zaten. Olamasaydık kendi hatalarımızdan olamazdık. Torreira ve Mertens geldiği gün ben bizim şampiyon olacağımızı biliyordum şahsen.
Bundan sonrasını zaten yazdım tekrara düşüyor olmayayım da abi sen Türkiye Ligi'nde oynayan, ŞL'ye gitmesi mechul bir takımsın. Sen bir teknik adama yıllık 10-15 milyon veremezsin. 40-50 milyon transfer bütçesi açamazsın. Yaparsın tabii bunları da hem bu harcamanın bir karşılığı yok hem de zaten borç batağındasın, manyak mısın daha bu paraları harcıyorsun.
İşin bir de futbol tarafı var ki evlere şenlik. Her sene dünyaları harcatıp dünyanın en sıkıcı futbolunu oynatan bir adamın peşinden niye koşulur ben çözemiyorum. Herkesle kavga eder, medyaya çatar, hakeme çatar, rakibe çatar saçmasapan sürekli şikayet eden bir adam ister misiniz siz takımın başında? Ben Allah korusun diyorum. Ve bu adamda hiçbir geri vites yok. Ligi 8. de bitirse istifayı düşünmez, tazminatını da sonuna kadar alır.
Alsınlar tepe tepe kullansınlar.
Mourinho yerine İsmail Kartal’ı getiriyormuşUlan bir de buna rağmen aziz seçiliyormuş ne gülerim ha
Bir ortamı görmek lazım önce. Bu sene için bir şey diyemem.Ertug abi şampiyon olacaz mı
Bizim için Jesus Mourinho'dan çok daha sıkıntılı bir adamdı. Daha zor bir rakipti, onun da kendilerince sıkıntılı tarafı artık bütçeden mi kaynaklıydı bilmiyorum ama bayağı kötü kadro kurdu. O sezon lig başlamadan bizim şampiyon olacağımız üç aşağı beş yukarı belliydi zaten. Olamasaydık kendi hatalarımızdan olamazdık. Torreira ve Mertens geldiği gün ben bizim şampiyon olacağımızı biliyordum şahsen.
Bundan sonrasını zaten yazdım tekrara düşüyor olmayayım da abi sen Türkiye Ligi'nde oynayan, ŞL'ye gitmesi mechul bir takımsın. Sen bir teknik adama yıllık 10-15 milyon veremezsin. 40-50 milyon transfer bütçesi açamazsın. Yaparsın tabii bunları da hem bu harcamanın bir karşılığı yok hem de zaten borç batağındasın, manyak mısın daha bu paraları harcıyorsun.
İşin bir de futbol tarafı var ki evlere şenlik. Her sene dünyaları harcatıp dünyanın en sıkıcı futbolunu oynatan bir adamın peşinden niye koşulur ben çözemiyorum. Herkesle kavga eder, medyaya çatar, hakeme çatar, rakibe çatar saçmasapan sürekli şikayet eden bir adam ister misiniz siz takımın başında? Ben Allah korusun diyorum. Ve bu adamda hiçbir geri vites yok. Ligi 8. de bitirse istifayı düşünmez, tazminatını da sonuna kadar alır.
Alsınlar tepe tepe kullansınlar.
Kendi 2. Başkanları dedi Mourinho ile görüştük gelmeye yakın, İtalya'ya gidip son görüşme daha yapacağız diye.Bunların poposunda donu yoktu en son ne Mourinho'su Allah aşkına? Yemliyorlar.
Getirirse Lukaku getirir.mourinhonun gelmesi önemli değilde gelirken dybala getirirse söverim vala