Fenerbahçe'de Teknik Direktörlük Görevine Jose Mourinho Getirildi

Katılıyorum lakin ligde boşa bırakılmamalı. Gelecek sene clye direk gidicek şampiyon olan takım o yüzden dedim. Her yıl işler yolunda gitmeyebilir. Baştan hazırlıklı olmak gerekiyor.
Elimizdeki takımı üst seviyeye taşımazsak zaten curtlarız tüm takım yönetim her her şeyde gider

yarım pozisyon ve 2 şutla biten büyük maçlar sonrası antu da ersun yanal sesleri.

takımla tanışmada MHY

"Welcome hoca , i am commander"

mourinho : "istifa ediyorum"

Bodrumspor ne yapar sn.Danyal ?
vala oyuncu kalitesi bi alt ligi kurtardı gözüken. ben szon basından beri oynanan oyunu beğenmiyordum. playoff zamanına konsantrasyondan olsa gerek daha derli toplu oynadı takım. bilmiyorum vala kestirmek zor. takımı değiştirmeliler ama buraya kadar gelmelerinin sebebi de aidiyet olusmus takım kadrosu. iskeleti bozmadan nokta atıs transferleri yapılır mı? yapılırsa ne kadar basarılı olur bu eski kadroyla göreceğiz. ben bu tarz yükselmelerin ekonomiyi oturtmadan riskli olacağını düşünüyorum. buraya yükselmek evet büyük basarı, burda kalmak asıl mesele.
birsürü transfer yapılacak o transferlerin 2-3 yıl sözlemesleri olacak. düştün mü elden cıkarmak dolayısıyla maaslarını ödemek zorunda kalıyosun. ordan bi kriz baslıyor amatöre kadar gidiyo serüven.

kemik taraftarı yok takımın ama deplasman manasında hos olacak diğer takımlar için bodrum'a gelmek. renk katar lige gerisi allah kerim.

Neye şaşırıyorum biliyormusunuz,her sezon ağız tadıyla bir sampiyonlugumuzu yasatmiyor pek kıymetli basınımız.Her sezon anında kesme adına atraksiyonlar.Hayirli uğurlu olsun Mourinho ama lütfen bizede yer ayirsin sevgili basın ve haklı sampiyonlugumuzu doya doya yasiyalim bir zahmet.Arada kaynatilmadan hissede hissede.

Mou artık top class takım çalıştıramaz. Tercih meselesi değil çünkü artık kendisi,kalbur üstü takımlar artık hoca konusundada bilindik isimler dışında daha genç modern futbola uygun hocalar tercih ediyorlar. Bayern-Kompany,Barça-Hansi Flick gibi mesela.

Mou için Manu ve Tottenham macerası sınavdı o sınavda kaldı Romaya geriledi ordanda kovuldu. O eski şaşalı Mourinho kalmadı artık zaten burdan sonra durağı ya Suudi olur yada milli takımı. Buraya gelecek olursak Türkiye ve Mourinho birlikteliğinde herşey iyi olmak zorunda,olumsuzluklarda veya başkanın başarıda öne çıkmasına hazmedecek bi adam değil büyük problem yaşatır. İşin en ağırıda tazminat konusu zaten çok kırılgan travmalı bir camiaya geliyor. Biz üstümüze düşeni yapıp nokta atışı transferlerle yolumuza devam edelim bunlar kendi kendini karıştırır zaten

Yağlı kazık giriyor Türk futbol tarihinin en yağlı kazigina hazır olun

Jose Mourinho Ali Koç'un vizyonundan ve projelerinden çok etkilendiği için para konuşulmadı, Jose Mourinho, yıllık 3 milyon euroya imza atacak.

Geri
Üst Alt