Fenerbahçe'de Teknik Direktörlük Görevine Jose Mourinho Getirildi

ben genel kanının aksine defansif futbol oynatacağını sanmıyorum. belki sadece derbiler ve zor geçebilecek bir iki anadolu deplasmanında savunma güvenliğini ön plana alacaktır.

aptal bir adam değil. kendi takımının gs ile birlikte ligin %90'ından 10 kat falan kaliteli olduğunu biliyordur herhalde. portekiz liginde nasıl porto-benfica-lisbon ve diğerleri varsa, bizim ligin de yapısı buna oldukça benziyor.

misal kendi evinde hatayspor'a karşı neden kapansın :)

şöyle başarılıydı böyle başarısızdı bilemem dünyanın en iyi en popüler hocalarından biri ülkemize geliyor. Bir gün bize geleceğini düşünmüştüm ama kısmet değilmiş

Futbolun çirkin sıkıcı en zevksiz futbol oynatan geçmişinin ekmeğini yiyen hıyar bir t.d den fazlası değil

Hayvan gibi defans oynatıp kontra atak futbolundan başka bir sokum bilmeyen avrupanın dehlediği bizimkilerin süslediği benim için hikmet karamandan hallice olan camızımsı bir isim

Paralarını çöpe atacak olmalarına çok seviniyorum.Bu dingil bu sezonu tamamlayamaz.

Biz transferleri nokta atışı yapalım gerisini hocamız halledecektir müsterih olunuz. Bu sene o kadar eksiğe rağmen minimum puan kaybı ile geçti. Seneye de farklı olmayacaktır.

Boklamaya gerek yok Mourinho’yu, adam sağlam. Objektif olmak lazım. En sevdiğim yabancı tddir ayrıca. Türkiye’de de seveni çok fazla, adamın o kendine has karakteri seviliyor, umarım bize karşı diğerlerinin yaptığı gibi ters düz konuşup bu imajını yıkmaz.
Ama yıllardır fena düşüşte, üstelik zaten bu lige yabancı td olmuyor.
Kariyerinin (görece) başında olan ve ligi avucunun içi gibi bilen Sinyor Okan Buruk> Mourinho diye de bir gerçek var ayrıca.

Kadronun omurgayı koruyup eksik yerlere nokta atışı birkaç transfer yaparsak ligi yine sırtlar götürürüz.

tr de öyle otobüsü çekmek yemez

Harbi harbi defans oynatıp kontra mı çıkıyor şimdi bu adam. Ciddi ciddi böyle mi oynuyor hala

Roma’da böyle miydi mesela en son. Totthenam da falan?

Guzel. Iyi Rekabet guclendirir. Dursun bey para harcamadan gecistiremez boylece.

Fenerlilere sorsak Okan Buruk'u siz alın Mourinho'yu biz alalım çoğu düşünmeden kabul eder.

Yanlış bilmiyorsam Okan hocam karıyı daha yeni boşamıştı, iyi oldu.

Geri
Üst Alt