Fenerbahçe'de Teknik Direktörlük Görevine Jose Mourinho Getirildi

Jose Mourinho'nun 2 yıllık maliyeti, vergilerle birlikte 46-47 Milyon Euro.

Açıkladıkları maliyet buysa, gerçek maliyet kim bilir ne olur. Bence sezon basın 30Mil € Olur. Komple maliyet rahat 60Mil olur.
Bunlar mal mı ?

Anlaşılan FB bu sezon büyük risk alacak maddi açısından, bizim bir hegemonya yi kırmak için.

Lakin bu büyük maddi yatırımlar Şampiyonluk olarak geri dönmezse Kuşlar büyük bir çöküşe girerler.
ne kadar ederse etsin %35-40 ını birileri ceplerinden verecektir ama o durumda UEFA'ya uygun iş olmadığını düşünüyorum kesinlikle. yani kulübün geliri gideri belli - o maaş bütçesini nasıl karşılıyor incelemesinde patlaması lazım .

O çocuğu portekizli :)

Portekizli aykut kocaman 11 kişi defans oynatacağı için forvete tabiki lukaku,dybala falan isteyecek.Serdar dursun bana yeter diyecek hali yok :)

Yıllardır her şampiyonluğumuz bunlara kol gibi girdiğinden şampiyonluğun ertesi haftası gündem değiştirme amaçlı harcadıkları paralarla iki tane futbol kulübü kurulurdu.

Allahın ezikleri daha yedikleri mariz soğumadan yeni sezon moduna girmeye kalkıyorlar.

Bunların yaşadığı anlam karmaşasını dünya üzerinde başka herhangi bir topluluk yaşamamıştır.

Böyle armut gibi gaz yapıp bizi daha fazla motive ediyorlar gerizekalılar :)

Allahın mortinyosu kovulmaktan başı dönmüş fb yi kurtaracakmış.Olum binlerce mazlumun ahı var.Bu fb yi bu sene de kimse elimizden alamaz.

Sen değil kralın gelsin.

Mourinho 100 puan alsa rakibe 101 puan aldıracak bir yapı var çünküahhdjamsnznamx

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
adam devamlı tükürdüğünü yalıyor ya..

ben olduğum sürece şampiyon yapmazlar dediği ortama tekarr aday olup daha seçilmeden 40 M eksi bütçe yazıyor ve takımada ya allah bi 40 50 bayılırlar maaşlar hariç.

e gene şampiyon yapmayacaklar seni o zaman senin manipülatif mantalitende.

ne oldu bizi 1 kere yendinde sistem mı kırıldı dağıldı...

parası medya gücü olan adam ama çok boş bir herif ya.

ister misin her detayo konuşup ettiten sonra Aziz kazansın ..

ne kadar ederse etsin %35-40 ını birileri ceplerinden verecektir ama o durumda UEFA'ya uygun iş olmadığını düşünüyorum kesinlikle. yani kulübün geliri gideri belli - o maaş bütçesini nasıl karşılıyor incelemesinde patlaması lazım .
Bende düşünemedim değil, acaba maliyetini nasıl ödeyecekler.. sponsor fln...

Lakin seninde dediğin gibi, artık geçmişte gibi böyle kolay değil bu işler. Geçmişte Arablar istediği gibi oyuncular alıyorlardı Avrupa takımları için (PSG, City vs) ama kurallar çıktı.

Finansal Fairplay dahilinde kurallar çıkıştı herhalde.

Doğru mu renkdaslar?

Bende düşünemedim değil, acaba maliyetini nasıl ödeyecekler.. sponsor fln...

Lakin seninde dediğin artık geçmişte gibi böyle kolay değil bu işler. Geçmişte Arablar istediği gibi alıyorlardı Avrupa takımları için (PSG, City vs) ama kurallar çıktı.

Finansal Fairplay dahilinde kurallar çıkıştı herhalde.

Doğru mu renkdaslar?
bende böyle biliyorum iştede allah bilir ne kılıfa uyduracaklar artık.

seneye ligde 36 maç yapacağız. bunların 4 tanesi fbjk ile, 2 tanesi ts derbisi.

kalan 30 maçı sürklase edecek kadro ve oyunu oynarsan yine şampiyon olursun zaten. karşı tarafta ne olduğunun bir önemi yok.

boşa yaygara koparılıyor. keyifle izleyelim.

Sakkadanak uefa bir transfer cezası verse altıma sicarim gülmekten. Mourinho bahaneyle kaçıp gider 😂😂

her zamankinden daha hırslıyım, tarih yazacağım" diyormuş yakın çevresine

bittik geçmiş olsun

Yaptığı şaklabanlıklara bakılırsa ciddiye almıyor ligi. Anadolu'nun bitik sahalarında patlar bu elaman.

her zamankinden daha hırslıyım, tarih yazacağım" diyormuş yakın çevresine

bittik geçmiş olsun
TFF seçim olayına çok güveniyor o zaman.

bana göe baktı gene olmayacak gibi biz gene süpürüyoruz bu sefer her yolu deneyip 5 yıldız olayını kendisi yapmaya kasacak "Gs den önce yaptık" triplerine girmeye çalışacak son senaryoda muhtemelen.

neyse gulduk eglendik okan hoca oyun bitti artik gerceklik vakti

Ne olursa olsun, FB renkli bir takım. Lige renk getirdiler. Ama başarı garanti değil.

Kayıp balık Dory'nin hafızası bu zavallılardan daha kuvvetli.

Geri
Üst Alt