Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.555
- 11.515
- 1.473
Mourinho iyi hoca da Fenerbahçe cacık bir takım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalı fraksiyonuna mı?Kaç zamandır boşta olup teklif alamayan bir adam. Zengin yalı fraksiyonuna mensup adam 45 kağıt basıp şu herifi getirdi. Başkanlık seçimini kazanmak için yapmayacağı şey yokmuş. İyice kendine bağlamış kulübü.
Mourinho ve ronldonun içine doğru sıçtığı turu hakemlerle ilk maçta kaybettiğimiz sene yönetimde Albayrak vardı.Psikolojik olarak getirilebilecek en iyi hocayı getirdiler. Super ligde taktik istatik pek fayda etmez gördük terimi yunanistanda ikinci olan takimi kacinci bitirdi. Aziz ile ali koc arasinda bu sürtusme oldugu surece fenerden bir bok olmaz.
Erden timur kalasaydı garanti ellerine verirdikde apo dönuyorsa bu seneyi unutalim yine gider bir iki sacma sapan transfer yapar.
İsmaili freelancer olarak maça mı çıkaracaklar.Zaten her hafta takımın başında çıkmayacak diye duydum.
Arabistanda reklam anlaşmaları varmış ve fb oraya göndermeye onay vermiş

Böyle bir şey komedi olur ya pek sanmıyorum. Ama idmanlara bazen çıkmayabilir belki. Bu durumda gelecek ilk puan kaybında ciddi eleştiri alır, takımda kaos başlar.Zaten her hafta takımın başında çıkmayacak diye duydum.
Arabistanda reklam anlaşmaları varmış ve fb oraya göndermeye onay vermiş
gidip sahaya GS formamla gireyim mi ? 15 dk uzağındayım stadın ... olay çıkaram mıForumdan kaç kişi gidiyor acaba imza törenine? Çok heyecanlanan görüyorum.
Forumdan kaç kişi gidiyor acaba imza törenine? Çok heyecanlanan görüyorum.
Onlar da sürklase ederse diye yaygara kopuyor zaten veli babaseneye ligde 36 maç yapacağız. bunların 4 tanesi fbjk ile, 2 tanesi ts derbisi.
kalan 30 maçı sürklase edecek kadro ve oyunu oynarsan yine şampiyon olursun zaten. karşı tarafta ne olduğunun bir önemi yok.
boşa yaygara koparılıyor. keyifle izleyelim.
Basari simarikligi olustu camiada acikcasi. Su sezonda yapilan tum serefsizliklere ragmen sampiyon olduk doyasiya kutlamamiz gururlanmamiz gerek. Medyaya dikkat edin Mourinho Galatasarayin sampiyonlugundan daha cok konusulmaya basladi deyip basariyi kucumsemeye calisiyorlar. Basariya alisalim ama ne zorluklarla kazandigimizida unutmayalim camia olarak. Basedemedikleri icin senelerdir deli gibi para harciyorlar. Her sene koyun gibi gudulmekten usanmadilar. Biz polemige girmeden dogru adimlarla nokta atisi transfer yapip artik avrupaya acilmamiz gerekiyor. Seneye uefa kupasini kazanmak en onemli amac olmali bizim icin.seneye ligde 36 maç yapacağız. bunların 4 tanesi fbjk ile, 2 tanesi ts derbisi.
kalan 30 maçı sürklase edecek kadro ve oyunu oynarsan yine şampiyon olursun zaten. karşı tarafta ne olduğunun bir önemi yok.
boşa yaygara koparılıyor. keyifle izleyelim.
Şu yapılan yatırımlar harbiden boşa. Avrupada başarı zaten hayal kendimizi hiç kandırmayalım senelerdir bi arpa boyu yol gidemedi kimse. Trde şampiyon olmak için de bu yatırımlar saçma sapan geliyorFenerin mourinhoyu alması ve iki takımında gercekten kaliteli isimler getirecek olması fakat şampiyon olunca sadece 7 m euro gibi yayin geliri elde olacak olması aşırrı ibneecee..
Bu iki takimin maçlarini kendi yayinlaması veya haklarini satması sart.
Bu sene etmediler mi sankiOnlar da sürklase ederse diye yaygara kopuyor zaten veli baba