Fenerbahçe'de Teknik Direktörlük Görevine Jose Mourinho Getirildi

İmzalar atıldı ama halen KAP açıklaması yok.
Halen hangi uyduruk rakamı açıklayacaklarını bulamadılar herhalde

Net rakamı açıklamazlar ama kendisi 10 m euro cash almıştır

Geçen sene İsmail'le sözleşme imzalayıp fotoğraf çektirirken Ali Koç elleri cebinde diye adamı aşağıladığı söyleniyordu, şimdi de aynı muameleyi Mourinho yapıyor. Artık yorumu kendilerine kalmış.

Madem bu ülkede Ali Koç başkan olduğu müddetçe Fener'i şampiyon yapmayacaklar diyorsunuz o zaman niye hâlâ başkanlık yapıyorsunuz, niye onlarca milyon Euro harcayıp Mourinho gibi teknik direktör getiriyorsunuz? diye sorabilecek bir tane bile gazeteci yok mu bu ülkede.

Bu işlerin benim açımdan tek sıkıntılı tarafı, herifler bu kadar başarısızlığa rağmen batmıyor. Her sene en çok para harcayan kulüp bunlar, israf ettikleri kaynağın haddi hesabı yok. Bir sene de menemen sezonu yapmadan daha çok harcamaya devam ediyorlar. Müthiş bir kaynak öğütme söz konusu.
Usta sebebini yazdık geçen. Fenerbahçe her zaman sermayenin maşası olmuş bir takımdır. Para babaları yönetir kulübü. Onlardaki imkan bizde olsa Real ile yarışıyorduk şu an.

Aziz Yıldırım'ın yönetim ekibinde Kığılı, Saran, Acun, Koç bir arada duruyordu. Zaten ülkenin yarısına direkt etki ediyor bu 4'ü.

Kendisinin maliyetini Ali Koç açıkladı zaten toplam yardımcıları ile birlikte 2 yıllık 45 milyonluk bir maliyeti var. Kaç açıklarlar orası belirsiz.

Bunlar daha da yine paralar saçacaklar sınırsız bütçeyle transfer yapacaklar Lukaku Dybala Talisca Sörtlöth İlkay vs uğraşıyorlar muhtemelen bunun ayarında 3-4 yıldız oyuncular alacaklar

Peki bunlar o kadar borç batağındayken FFP , limit , bankalar birliği etkilemiyor mu ? Nereden geliyor bu değirmenin suyu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunlar daha da yine paralar saçacaklar sınırsız bütçeyle transfer yapacaklar Lukaku Dybala Talisca Sörtlöth İlkay vs uğraşıyorlar muhtemelen bunun ayarında 3-4 yıldız oyuncular alacaklar

Peki bunlar o kadar borç batağındayken FFP , limit , bankalar birliği etkilemiyor mu ? Nereden geliyor bu değirmenin suyu

Koç karşılıyor çoğunu.

Koç karşılıyor çoğunu.

Tamamda hani yöneticiler para sokamıyordu klübe..

Biz burda yöneticiler biraz elini cebine atsın dedğğimizde buradakiler ooo yasak para falan sokamıyor diyorlardı.

Bakıyorum şimdi herkes koç veriyor diyor.Bununla alakalı hiç kimseden tepki yok.Bizim taraftarda enteresan.

Yemin ederim bu morinho geldiği için bir gram korku endişem yok..
İyiki geldi.morinho falan fasa fiso biz yeterki basit hatalar yapmayalım.

Ama bu acun şerefsizinede tepki şart.Bunun Kanallarını izleyen ben Galatasaraylıyım demesin.

Tamamda hani yöneticiler para sokamıyordu klübe..

Biz burda yöneticiler biraz elini cebine atsın dedğğimizde buradakiler ooo yasak para falan sokamıyor diyorlardı.

Bakıyorum şimdi herkes koç veriyor diyor.Bununla alakalı hiç kimseden tepki yok.Bizim taraftarda enteresan.

Koç markaları ile sponsorluk ile veriyor. Bildiğimiz bu. Normalde Ffp, Uefa bu tarz işleri de inceliyor ceza kesiyor ama TR'de incelemiyorlar nedense.

Bu herifler 10 senede 1 tane Turkiye kupasi aldilar sadece ama bizden saha fazla kutlama yapmışlardır..

Yok imza törenleri,yok ligden çekilme şenlikleri,yok fener ol kampanyaları,yok 3 temmuz torenleri..Sürekli bir etkinlik sürekli bir şenlik havasi
Şeytan kupasını da kutladılar günlerce. Onu da unutmayalım lütfen.

1717359166332.webp

Piyasaya videoları düşüyor. Ana planı rakip oyuncularin sinir uçları ile oynamak olduğunu benimsemiş gibi geldi. Son yıllarına bakılırsa adamın oynattığı oyunun ligler için bir önemi filan yok.

Geri
Üst Alt