Fenerbahçe'de Tüm Takıma Para Cezası Geliyor!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden, ligde şampiyonluk hedefinin çok uzağında kalan Fenerbahçe'de yönetim faturayı kesmeye hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler'de ilk olarak Advocaat ve tüm futbolculara Kasımpaşa ve Krasnodar maçlarından ötürü para cezası verilecek. Sonrasında Hollandalı hocadan takımın son durumuyla ilgili rapor alınacak.

Fenerbahçe Yönetimi, takımın kötü gidişatının faturasını tüm futbol ekibine kesmeye hazırlanıyor. Daha önce kaybedilen maçların ardından çeşitli açıklamalarda bulunan yönetim bu kez daha somut hamleler yapmak için kolları sıvadı.

İlk olarak Süper Lig'de Kasımpaşa karşısında alınan beraberlik, son olarak UEFA Avrupa Ligi'nde Krasnodar'a karşı kaybedilen tur bardağı taşırdı.
Alınması beklenen ilk karara göre; Kasımpaşa ve Krasnodar maçlarındaki skorlar nedeniyle Advocaat, ekibi ve tüm futbolculara para cezası verilecek.
Yönetimin takımla ilgili alacağı kararlar bununla da sınırlı kalmayacak.

Teknik direktör Dick Advocaat'tan oyuncuların durumuyla ilgili rapor istenecek. Hollandalı hocanın raporuna göre futbolculara yönelik tasarruflar sergilenecek.

(Fanatik)

Aziz başkanım hepsini yola getirecektir ve paralı köpekleri stada almayacaktır.

TapaTalK

biz bi totoyu kurtaralım da sonra güleriz

aramızda hepi topu 3 puan var

Yalniz bu Dick iyi kafa yapiyor bunlarla. Her hafta sabirsizlikla adamin mac sonrasi basin toplantisini bekliyorum, cok eglenceli :asd:

Kızdırmayın başganı 10 sene daha gitmeyecek.

herekese verilsin ama lense verilmesin, dunyanin en iyi kanat oyuncusu, hersey var onda, 50 milyonluk futbolcu, lens >Bruma

hjahahahhaahha gorduk lensinizi

Paralı kopeklere ceza yok mu başkanım, istifa diye bağırdılar.

alnitak alnilam mintaka

fenere gülecek konumda değiliz lads {jist a reminder}

İlk kendimizi garantiye alalım.Sonra fenere geyiğimizi geçeriz.Dicki tuttular diye. :D :D :D

Haşortmanlı Aykutta ayak yapmaya başladı fenere gelmek için.:asd22:.Ne bitmez çilesi varmış adamların.hahahahahaha.

Uzun yıllar sonra ilk defa bu kadar kötü görüyorum fener'i.

Geri
Üst Alt