Fenerbahçe'de UEFA Kadrosuna Alınmayan Futbolcular Belli Oldu

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında yarın Lugano ile karşılaşacak.

Mücadele öncesinde sarı-lacivertli takımın UEFA kadrosu netlik kazandı.

UEFA'nın internet sitesinde yer alan bilgilere göre Fenerbahçe'de Samet Akaydin, Serdar Aziz, Levent Mercan, Luan Peres, Miguel Crespo, Miha Zajc, Cengiz Ünder, Emre Mor, Burak Kapacak ve Umut Nayir kadroda yer almadı.

Haberler

Cengiz 15k ya Napoli diyorlar. Napoli 15k verecek kadar gözü karartmış olabileceğine ihtimal vermiyorum pek. Şuanki formuna göre 7.5 fazlası etmez.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cengiz 15k ya Napoli diyorlar. Napoli 15k verecek kadar gözü karartmış olabileceğine ihtimal vermiyorum pek. Şuanki formuna göre 7.5 fazlası etmez.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cengiz bu haliyle en fazla 2.5M Euro eder, Elif Elmas transferinden kalan banka ve kredi mevzularindan dolayi Ali'nin orada baglantilari vardir. Akli basinda hic bir insan gidip bu Cengiz'e para vermez.

Napoli, Lazio ve Roma'nın, Unicredit ve Koç ile ilişkilerini bize anlatacak bir gazeteci aranıyor.

Umut nayir a yazık ettiler 3. Forvet olarak bizde belki iş yapardı

Add manager, tam benim FM oynadigim gibi yönetiyor koç

Takımımızda yaprak kımıldamadığı için ifbnin haberlerini okumak zorunda kalıyoruz.

Cengizi 15e satarlarsa dünya futbolunu takip etmeye gerek yok. Futbol kocaman bir sirk olmustur.

napoli seviyesinde bi futbolcu olup olmadığını geçtim, oraya uygun da değil herif profil olarak
soktugumun kulübü kapatılsın artık her sene ayrı serefsızlık

Bu adam 15 ise Barış 45-50 trink eder.

Yalan haber. Gerçek gibi açıklanır mı orası ayrı. İtalyan şikesi = Türk şikesi

Levent mercan ne alaka? Yeni almadılar mı onu?

Napoli ve febe arasında kesin kirli bir bağ var.vedat elif ve simdide cengiz

Geri
Üst Alt