Mustafa Arpaç
Aslan Üye
- 17 Nisan 2014
- 8.786
- 4.728
- 1.168
Hepsini kov goca götlüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O is ali koc ve acunla dogdu ve öldü.Bittik biz beyler. Geliyor şimdi 28 şampiyonluk masalları. Adamlar gerçeklikten hemen çıkıp, başka bir evrende yaşıyorlar yarın tüm gündemleri bu olur birden.
Sadece TFF ve MHK kısmını anlamadım.???Fenerbahçe'de yönetim kurulu yarın olağanüstü toplanıyor. (beIN Sports)
Konuşulacak konular;
- Teknik Direktör ile devam edip etmemek
- TFF ve MHK
- Sezon değerlendirmesi
Bahane olarak baska elle tutulur seyleri yok.Sadece TFF ve MHK kısmını anlamadım.???
Hiçbir sezon bir takımın bu kadar kollandığını hatırladığım bir sezon yok. " Bu sene ki gibi" Penaltı çizgisi dışından penaltı verildiğini gördük bu sene yaa.Fıkra burada bitiyor.Bahane olarak baska elle tutulur seyleri yok.
Yuzsuz yuzsuz diyecekler bunlari iste.
Hangi bahaneleri gercekti ki? Ya da basarisizligi ortecek/taraftari mamaladiklari habgi savlari gercek?Hiçbir sezon bir takımın bu kadar kollandığını hatırladığım bir sezon yok. " Bu sene ki gibi" Penaltı çizgisi dışından penaltı verildiğini gördük bu sene yaa.Fıkra burada bitiyor.
Bütün olay zaten "öyle olmaz böyle olur lafı "ile başladı.Bilmem kaç yıl önce hakem odası basıldı ve böylece kapı açıldı.Bir daha kapanmamacasına.Hangi bahaneleri gercekti ki? Ya da basarisizligi ortecek/taraftari mamaladiklari habgi savlari gercek?
5 yildiz mi?
Yapi mi?
Son kale?
Avrupaya acilan yeni market Yogurt markasi?
Aziz ile nefret ektiler.
Ali koc ile fanatizm ve fasist bakis acisi.kendi kitlesine yalan beslemeler.(Yani Ali Koc, Acun,Haciosman vs gecen sezon nasil bir ortamdan gectik bence cogu kisi hala farkinda degil)
Saran yonetimi gene en iyileri bu acidan. O yuzden mhk tff desinler istedikleri kadar.
Bari desinler , biz zaten diyoruz, 5 6 kulup daha gelse bari haciosmanolgundan kurtulsak
Mezela Aziz geri gelse, gene sacmaliklar olur - hic dede mede demesin kimse, cogu seyin baslangici Aziz idi. Simdi gelse geri mesela yasina basina ragemn cok defa sahaya iner, hakemle konusur eder, cok izleriz.
Dip not: bizim yonetimin tek poztiItif gordugum politikasi, bu adamlarla birebir cok muhattap olmuyorlar. Ordaki pasifligi ve aptallik seviyesine dusmemelerini iyi bir detay olarak buluyordum ve kutluyordum ama bu sezon TFF ve MHK ye karsi pasiflikleri bunu zaten bilerek degil beceremedikleri icin yapamadiklarini gosterdi acikcasi.