Haber Fenerbahçe'de Yönetim Kurulu Saat 14:00'te Olağanüstü Toplanıyor

Bittik biz beyler. Geliyor şimdi 28 şampiyonluk masalları. Adamlar gerçeklikten hemen çıkıp, başka bir evrende yaşıyorlar yarın tüm gündemleri bu olur birden.
O is ali koc ve acunla dogdu ve öldü.

Yarattigi yalan propogandalardan biriydi, digeri Yapi muhabbetleri,(son kale chobani siyasi kisimlari kenara koyuyirum cunku siyaset onlar).fanatizm ve fasist mantigin urunlerini steven doneminde izlemedik. Bu acidan asiri huzurluydum bu sezon.

Bir daha ortaya cikmazlarsa (ya da benzerleri gelmezse) konusulmaz.

Koca karı düzüldükten sonra kapıyı kilitlermiş bunlarınkide o hesapl

Bahane olarak baska elle tutulur seyleri yok.

Yuzsuz yuzsuz diyecekler bunlari iste.
Hiçbir sezon bir takımın bu kadar kollandığını hatırladığım bir sezon yok. " Bu sene ki gibi" Penaltı çizgisi dışından penaltı verildiğini gördük bu sene yaa.Fıkra burada bitiyor.

Hiçbir sezon bir takımın bu kadar kollandığını hatırladığım bir sezon yok. " Bu sene ki gibi" Penaltı çizgisi dışından penaltı verildiğini gördük bu sene yaa.Fıkra burada bitiyor.
Hangi bahaneleri gercekti ki? Ya da basarisizligi ortecek/taraftari mamaladiklari habgi savlari gercek?

5 yildiz mi?
Yapi mi?
Son kale?
Avrupaya acilan yeni market Yogurt markasi?

Aziz ile nefret ektiler.
Ali koc ile fanatizm ve fasist bakis acisi.kendi kitlesine yalan beslemeler.(Yani Ali Koc, Acun,Haciosman vs gecen sezon nasil bir ortamdan gectik bence cogu kisi hala farkinda degil)

Saran yonetimi gene en iyileri bu acidan. O yuzden mhk tff desinler istedikleri kadar.

Bari desinler , biz zaten diyoruz, 5 6 kulup daha gelse bari haciosmanolgundan kurtulsak

Mezela Aziz geri gelse, gene sacmaliklar olur - hic dede mede demesin kimse, cogu seyin baslangici Aziz idi. Simdi gelse geri mesela yasina basina ragemn cok defa sahaya iner, hakemle konusur eder, cok izleriz.

Dip not: bizim yonetimin tek poztiItif gordugum politikasi, bu adamlarla birebir cok muhattap olmuyorlar. Ordaki pasifligi ve aptallik seviyesine dusmemelerini iyi bir detay olarak buluyordum ve kutluyordum ama bu sezon TFF ve MHK ye karsi pasiflikleri bunu zaten bilerek degil beceremedikleri icin yapamadiklarini gosterdi acikcasi.

Bunca şikeye rağmen 12 yıldır neden olmadı sorusunu tartışacaklar, konuşabilecekleri başka birşey yok.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Toplantıya katılacak yönetim kurulu üyelerine başkanımız pudralı lokum ikram edecektir

Hangi bahaneleri gercekti ki? Ya da basarisizligi ortecek/taraftari mamaladiklari habgi savlari gercek?

5 yildiz mi?
Yapi mi?
Son kale?
Avrupaya acilan yeni market Yogurt markasi?

Aziz ile nefret ektiler.
Ali koc ile fanatizm ve fasist bakis acisi.kendi kitlesine yalan beslemeler.(Yani Ali Koc, Acun,Haciosman vs gecen sezon nasil bir ortamdan gectik bence cogu kisi hala farkinda degil)

Saran yonetimi gene en iyileri bu acidan. O yuzden mhk tff desinler istedikleri kadar.

Bari desinler , biz zaten diyoruz, 5 6 kulup daha gelse bari haciosmanolgundan kurtulsak

Mezela Aziz geri gelse, gene sacmaliklar olur - hic dede mede demesin kimse, cogu seyin baslangici Aziz idi. Simdi gelse geri mesela yasina basina ragemn cok defa sahaya iner, hakemle konusur eder, cok izleriz.

Dip not: bizim yonetimin tek poztiItif gordugum politikasi, bu adamlarla birebir cok muhattap olmuyorlar. Ordaki pasifligi ve aptallik seviyesine dusmemelerini iyi bir detay olarak buluyordum ve kutluyordum ama bu sezon TFF ve MHK ye karsi pasiflikleri bunu zaten bilerek degil beceremedikleri icin yapamadiklarini gosterdi acikcasi.
Bütün olay zaten "öyle olmaz böyle olur lafı "ile başladı.Bilmem kaç yıl önce hakem odası basıldı ve böylece kapı açıldı.Bir daha kapanmamacasına.

evet nedir durum menerbahçem domalıyor mu saran'a

Toplantı notlarına kulak memesi kontrolleri yapıldığı eklenmezse ayıp olur

Aciklamalar olursa cikisinda "bari ikincilik gitmesin" amacli olacaktir.

Dune dair laf edemezler, o yuzsuzluktelerse secim geliyor demektir

Hakem hakkında yeterli konuşmuyoruz , dozajı arttırmamız çıkacak toplantıdan.

Geri
Üst Alt