- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.471
- 5.103
Niye ağırdan alınıyorr????
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
melo başkasının ettiği küfürü rt 2 maçsoyunma odasinda kufur ettigi icin Arda Turan 2 mac ceza yemisti , bunu olcu alip cezalar verilsin
Sadece gurmeler bilirİrfan Can Eğribayat 3 maç ceza alır diğerlerine ceza vermezler.
Daha ne ceza aldıkları belli değil.10 ar maç ceza versinler makul olur o zaman.bence makul
Bildiğim kadarıyla bir maddeden fazla verilebilir
hangi maddeden sewk edilecekler ki
bence kesin şundan ederler
MADDE 45 – KAVGA Bir kavgaya karışan ve fiilleri daha ağır bir cezayı gerektirmeyen (a) Futbolculara 3 ila 5 müsabakadan men cezası,
belki saldırı olabilr
MADDE 44 – SALDIRI (1) Saldırının, futbolculara, yöneticilere, görevlilere veya diğer kişilere yönelik olması halinde; (a) Futbolculara 5 ila 10 müsabakadan men cezası,
tahrikte de 3te 1ine kadar indirebiliyolarmış
bişi beklemeyin yani
sadece yedekleri sevk edilmisFenerbahçe'den Jayden Oosterwolde, Bright Osayi-Samuel, Michy Batshuayi ve İrfan Can Eğribayat, Trabzonspor maçıyla ilgili PFDK'ya sevk edilecek.
Haber Global

Seçimden sonraya ertelemedilerse ben de ne olayım.Niye ağırdan alınıyorr????
Ne 3 5 maçı iyi misin?Abi fred diyorsunuz da bu adamla ilgili net veri var mı elde gittim videoları takip ettim ilk saldırı olurken bu orta sahaya hatta soyunma odasına doğru arazi olan heriflerden birisi yani mhyav, gavur fred ve Brezilyalı fred ortamdan sufak ufak uzaklaıyorlar, yumruklu saldırı sırasında krunic osayiyi arkadan tutuyor. İlk hamle üzerine yürüme evet ve orda bir savunma mekanizması giriyor ama adamı ttuttukları anda osayinin saldırısı oluşmaya başladığında krunic ne oluyor diye osayiyi tutmaya çalışıyor. (Maç sırasındaki tahrik ayrı tutuyorum)
Frede geri gelelim, osayi kalkıp orta sahada dövmelik adam ararken fred durumu farkediyor ve uçan yumruk olurken fred osayiye doğru koşuyor yumrukları engelleyemese de sonrasında tutuyor çekiyor. Bu sırada ortam ana baba günü kim kime vurmuş mevcut görüntülerle görmek çok zor.
Mert bir tekme savuruyor bunu yaparken arkasında osterwolde birine yumruk atıyor.
1-3 saniye önce yada sonra hatırlamıyorum muhtemelen önce irfan birine saldırıyor ve yumruk var mı bilmiyorum yer düşüyor adam yere düşünce de irfan tekme atıyor bunu yaptığı sırada da egemen olaya müdahil oluyor irfan dönüp yere düşen egemene de vuruyor.
Benim gördüklerim net bunlar.
1-2 itmeli dokunmalı şeyleri geçersek ki gerçekten geçelim ortamdaki iki büyük saldırı var bunun üzerine düşüp buradan maximum ceza çıksa yeterli. Yumruk atan adama 5 maç ceza verilecekse sokarlar öyle işe bütün enerjimizi buna vermemiz lazım. 2 büyük adli sorun var.
Bana kalsa yarasa’nın döner tekmesi eylem yönünden değerlendirilmeli şiddet seviyesi yok ama yaplan eylem direkt saldırı olarak değerlendirilmeli orada da. 4-5 maç bekliyorum o sebeple şuayipe.
Diğer ikisi için 10-12 falan yetersiz ceza süreleri 6-9 ay men yemek zorundalar minimum.
İrfan da her olaydan ayrı ayrı cezalandırılmalı. Taraftarı ısrarla ağır tahrik ve aşağılamadan 3 maç 2 ayrı kişiye saldırıdan da bunların birisi sporcu ve teknik heyet olduğu için hadi minimum ceza alsa 5 maçta buradan kilitlenmeli kendisine. Mal olduğu için de 2 maç bonus verilmeli.
Normal bir cezalandırma eylemlerinde 1. eylemleri için verilen cezayı bilmem de maç içinde yaptıkları her ayrı saldırı eylemi için katlamalı ceza alması gerekiyor 3 oyuncunun da.
Bana kalsa irfanın da daha yüksek olmalı ancak olaylara kavga şeklinde yaklaşacaklarını düşünüyorum.Ne 3 5 maçı iyi misin?
İrfancan, Osayi ve Osterwelde minimum 3 ay futboldan men yemeli. diğer kişiler tartışmalı karışık konu onları da araştırıp hesaplayıp minimumdan ceza verecekler zaten. Olay tekme atan adamın sevkedilmemesi meşru müdafa bile olsa inceleme için sevkedilmeli ceza olayı sonra.
İrfancan sistematik bir şekilde olayları provake etti maçın başından beri arti siddete karisti 3 ay menden aşağısı kurtarmaz.
Buradaki tahrik hangisine uygulanabilir ki.
hangi maddeden sewk edilecekler ki
bence kesin şundan ederler
MADDE 45 – KAVGA Bir kavgaya karışan ve fiilleri daha ağır bir cezayı gerektirmeyen (a) Futbolculara 3 ila 5 müsabakadan men cezası,
belki saldırı olabilr
MADDE 44 – SALDIRI (1) Saldırının, futbolculara, yöneticilere, görevlilere veya diğer kişilere yönelik olması halinde; (a) Futbolculara 5 ila 10 müsabakadan men cezası,
tahrikte de 3te 1ine kadar indirebiliyolarmış
bişi beklemeyin yani