Fenerbahçe'den Açıklama

Hıncal doğru konuşmuş şikeden ceza alan adamın soyunma odasında ne işi var

simdi bunlar gercekten böyle bir aciklama mi yaptilar resmi sitlerinden ? :hopelessness:

Fener ceza aldıktan sonra bu adam yatmasa da olur diyordum ta ki düne kadar. Bu adam bir an önce ruh ve sinire yatırılmadır ve üzerinde deney yapılmalıdır. Herkes yaptı biz yapmadık ne demek , daha kongrede yaptıysam Fener için yaptım diyen de sen değil miydin .İyice zıvanadan çıktı aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Metris'te sabunu yere falan mı düşürdü acaba?

Türkiyenin en büyük yalanıdır spor dünyasında Atatürkün fenerli olması. Hiç bir belgeli veya kayıtlı ispatı yok bunun. Tam tersi hata dkye biliriz.

Senin o döhemlerde fenerde başkanlık yapmış bir adamın Ataya suikast girişimden dolayı ipe gönderilmiş. Buda resmi ve belgeli bir konu. Ata Galatasaray lisesini ziyaret etmi ş ve bu belgelidir ama kimse ,en azından coğumuz, çıkıp Ata Galatasaraylıdı demiyor çünkü emin değiliz. Emin olmadığın bir konuda bu göyledir deme alışkanlık huyumuz yok.

Ama tek gerçek var ki buda Atanın izinde gidiliyor veya gitmeliyiz deniliyorsa bilin ki bunu başara bilen tek spor kurumu olmaya başarmışdır Galatasarayımız.

Son olarak...ATAM IZINDEYIZ, olamayanlar utansın.

Bu gune kadar fenerbahceyi haksizliga ugradilarsada savunan gercekten sike yaptilarsada kiclarini koruyan rte dir. Son kaleyiz cumhuriyet elden gidiyor yalanina inanan akli kit taraftarlaridir. Su operasyon oldugunda basbakan mesut yilmaz gibi galatasaray taraftari biri olsa suan 8. ligdeydiler. Ridvan dilmen acik acik herkes rtenin ne kadar yardimci oldugunu bilir dedi.

Yani kisaca rte bosbakan oldugu surece fenerin ceza almasi imkansizdir. Hem akpye laf sokup hemde giliyigggg demek fenerli yonetici profilinin geregidir.

Dünya'da İlk Kez bir Futbol Karşılaşmasında Penaltı Verilmedi.

-09 ŞUBAT 2014 / Sivasspor 2 - 0 Fenerbahçe

Dünya'da İlk Kez bir Futbol Karşılaşmasında Penaltı Verilmedi.

-09 ŞUBAT 2014 / Sivasspor 2 - 0 Fenerbahçe

Hani TS un şike yaptığını ispatlayacaklardı ya la... İş yine nereye dönmüş. :D

sikerim-boyle-fenerbahce-yi_205089.png

Inanamiyorum ya butun bu kaos ve medyanin cigirdan cikmasi bi verilmeyen penalti yuzundenmi simdi? Ondan onceki gun bizede verilmedi ustelik kirmizi kart verilmedi ona ragmen eze eze yendik.

Geri
Üst Alt