Fenerbahçe'den Açıklama

Şike yapan, her maç futbolcularının hakemlerin üstüne yürüdüğü, her maç futbolcularının kameralara küfürlerinin yansıdığı, her sene envai çeşit ahlaksızlıkların yaşandığı bir camianın ahlakdan bahsetmesi tamamen çelişki veya ironidir.

şunlarla aynı ortamda rekabet etmekten, aynı ligde bulunmaktan, ezeli rakibim diye bahsedilmesinden cidden utanıyorum artık. ülkede resmen ahlaksızlık ve hırsızlık timsali olan, yaptıkları şike yerli yabancı her kurum tarafından onaylanmış, bırakın konuşmayı suratlarına tükürülmesi gereken adamların kalkıp bize ahlak dersi vermeye kalkmasından sıkılıyorum ve tiksiniyorum. keşke elimizde imkan olsada başka bir ligde oynayabilsek, ve şu kirli, ahlaksız,şerefsiz, onursuz düzenin parçası olmaktan sıyrılabilsek.

Bu sefer hakkaten acı koymusuz.Hala ağlıyorlar.Açıklamayı okuma gereği bile duymadım.Bu malum şikeci klüp ü ciddiye almaya deymez.Gülün geçin.

Her sıkıştıklarında sözde şike yan yoluna girecek

Burda tarafsız kurumlardan aldıkları cezayı bir anlık unutmuşlar sanırım.

kazanırken kaybetmenin yokluğunu

Burda da ben anlamadım ama şampiyon olup şampiyonlar ligine gidememelerinden bahsediyorlar heralde.

paralellikte

Sanırım burda da 1 gecede değişen kararlarla Türkiye'de ceza almamalarını sağlayan zata güzel bir yalama işlemi yaptıklarını görüyorum.

Yazının geneline bakacak olursak Melo'nun kaptanlarını ve tüm camiayı en hafif tabirle itin götüne sokmasını, taktıkları kapağı ergen atarıyla dengeleme çabasına girdikleri izlenimi veriyor. Yok kardeşim yediğiniz kapağı 10 tane açıklama yapsanızda dengeleyemezsiniz. Size Melo'nun gtfo fotosuyla veda etmek isterdim ama onu şimdi buraya taşımaya üşendim. Zira bu kadar gereksiz bir kulüpsünüz. Uğraşmaya değer görmedim.

Futbolun karanlık yüzünü temsil eden Fenerbahçe'nin kurucusu bile muammadır. Nitekim Galatasaray Liseliler tarafından Galatasaray kulübüne rakip olması için kurulmuştur derler. O yüzden kurucularını saklarlar.

Daha sonra kontrolden çıkmıştır....

Dönem dönem mafyaların kullandığı bu karanlık kulüp spordan başka her türlü iğrençliği bünyesinde toplayarak tartışmasız Türkiye'nin en nefret edilen,en antipatik kulübü haline gelmiştir. Ama yarım akılı taraftarları bunu bir "Bayern Münih" modeli olarak algılamışlardır. Siyaset de bazı politikalarını bu turnusol kağıdı görünümlü kulüp üzerinden dener.

Fenerbahçe kendisine "ayrı bir cumhuriyetiz" diyerek sözümona özerk bir yapı kazandırmış fakat yaklaşık 15 yıldır Aziz Yıldırım denen çete örgütü lideri şikeci bir zatın emirlerinden ve hakimiyetinden dışarı çıkmamaktadır...

İşte Fenerbahçe budur....

Yav adamlar bize fransız diyip sir bilmemnenin Galatasaray lisesi defterine yazdığı anı yazısını hatılatıp tartışma çıkarmaya çalışıyorlar.

İşgal dönemlerinde "düşmanlarla yapılan dostluk maçlarında" kazandıkları general huntington kupasıyla övünüyorlar.

Ne alaka diyeceksin ama tarih marih deyince yıllardır dönen bu geyiğin mantık hatasını yazmak istedim.

Lan ne utanmaz ve tuhaf bir camiasınız siz ...

Cevap vermesen tepeye çıkmaya çalışıyorsunuz, cevap versen zeytinyağı gibi üste çıkıyorsunuz.

Ya siz ne ayaksınız... Mal mısınız ? Malak mısınız..? Yoksa en koyusundan salak mısınız ?

Olum okudum yemin ediyorum bi bok anlamadım hiç bir bağ yok yazıda, sanki program yazmış adamlar random sözcük çekip cümle yapıp piyasaya salıyor hissi uyandırdı bana. Embesil lan bunlar arada düşününde yazın, yada geçtim yazdıktan sonra bi 2-3 kere okuyun öyle yayınlayın:D

ne diyo la bu hanzolar :D

yemin ediyorum gram beyin yok gram beyin yok :D

sacma sapan aciklamalarina alistik ama her gecen gün kendilerini asiyorlar :D

paralele gel;

SARI KIRMIZI HABER (SARIKIRMIZINEWS) sur Twitter

Bk2diDICMAAyaFF.jpg:large

Geri
Üst Alt