Fenerbahçe'den Açıklama

yüzsüzlük dizboyu olmuş şike yapıp utanmadan köpek gibi salya akıtıp saldırmak bu olsa gerek

ah ulan rte sayesinde herifler nasılda at koşturuyor,kapitalist düzenin allah belasını versin tayyip sendelese ilk bunlar linç eder şimdi yağ çekenler.

Fenerbahçe diye bir kulüp olmamalı acilen kapatılmalı . Milleti provake ederek , futbolun oyundan çok savaşa dönüşmesini sağlamak , yüzsüz yüzsüz konuşarak , ülkemizi türlü türlü olaylarla rezil ederek bir yere varamazsınız . Terör örgütleri bile fenerbahçeden daha masum .

Şerefsizler yaptıkları açıklama ile kendilerini ne kadar güzel ve iyi bir şekilde tarif etmişler.

Bizim yönetim uyuyor.Yap bir açıklama.Şike nin sonuna kadar takipçisi olacağız de.Hemen Uefa ya başvur,faks çek,önümüzü göremiyoruz bu şike cezasızmı kalacak? De.Bastır,silkinin biraz.koymuşuz hala vıdı vıdı.Bak emrecik konuşabiliyormu

YENİ BESTE: emre volkan caner.., şikeci i.neler.. , nasıl koydu ama.. wesley sneıjder wesley seneijder.. ooo oooo ...

Fenerbahçe diye bir kulüp olmamalı acilen kapatılmalı . Milleti provake ederek , futbolun oyundan çok savaşa dönüşmesini sağlamak , yüzsüz yüzsüz konuşarak , ülkemizi türlü türlü olaylarla rezil ederek bir yere varamazsınız . Terör örgütleri bile fenerbahçeden daha masum .

Ben bunu çoktandır dile gitiriyorum...

Fenerbahçe artık bir spor kulübünden öte magazin kulübü,dövüş kulübü,siyaset kulübü,terörist kulübü olmuştur...Sosyal gerginlik yaratarak Türkiye'de futbolun seyir zevkini bitirme noktasına getirmişler,milleti galeyana sürüklemişler,insanları ayrıştımışlardır...

Şu açıklamada bile hükümete yavşamaktan geri kalmamışlar paralellik vurgusu yaparak...Böyle bir kulüp dünya üzerinde yok...UEFA bunu az çok anladı kendi turnuvalarından men etti....

Bunlar spor kulübüyse, köpek kulübesi bir şatodur...

Fenerin tarihi hep karanlıktır ve hiç de iyi hatırlanmayacak kişiler tarafından yönetilmiş ve bir çok kirli işte paravan olarak kullanılmıştır.

Şükrü saraçoğlu, Ali şen, Aziz yıldırım vs silah kaçakçılığının bir numaralı kulübü olmuştur denir hep.

Gücü burdan gelmektedir yoksa taraftar sivil toplum örgütü hep palavra..

bu şikeciler kendini ahlaklı görüyor ya.. bunların ahlaksız durumunu merak ettim şimdi

Ne kadar fenerli onun bunun çocuğu varsa bu yavşakları kör testere ile kesip eşeklere s...tirmesem,herkes canerin karısı şey etsin.Nasıl olsa herkese veriyor.

bu olmamış arkadaş benim ailemde fenerbahçelide var beşiktaşlıda var muhtemelen hepimizin yakını akrabası vardır karşı takımdan olan..

Futbolun karanlık yüzünü temsil eden Fenerbahçe'nin kurucusu bile muammadır. Nitekim Galatasaray Liseliler tarafından Galatasaray kulübüne rakip olması için kurulmuştur derler. O yüzden kurucularını saklarlar.

Daha sonra kontrolden çıkmıştır....

Dönem dönem mafyaların kullandığı bu karanlık kulüp spordan başka her türlü iğrençliği bünyesinde toplayarak tartışmasız Türkiye'nin en nefret edilen,en antipatik kulübü haline gelmiştir. Ama yarım akılı taraftarları bunu bir "Bayern Münih" modeli olarak algılamışlardır. Siyaset de bazı politikalarını bu turnusol kağıdı görünümlü kulüp üzerinden dener.

Fenerbahçe kendisine "ayrı bir cumhuriyetiz" diyerek sözümona özerk bir yapı kazandırmış fakat yaklaşık 15 yıldır Aziz Yıldırım denen çete örgütü lideri şikeci bir zatın emirlerinden ve hakimiyetinden dışarı çıkmamaktadır...

İşte Fenerbahçe budur....

Geçmişi hiç bilmeyen birisi şu açıklamayı okusa dünyanın en namuslu takımı Fenerbahçe sanır.

açıklamayı yapana bak açıklamaya bak çay bile demlenmez

fbnin ahlaktan bahsetmesi hayat kadınının bekaretten bahsetmesi gibi

Geri
Üst Alt