Fenerbahçe'den Açıklamalar!

Koridorda birbirlerine gülüp sonra kabadayı vay vay vay en büyük kahveler yapıyor bunu.
Ulan Ünal Aydal hata yapmistir ama korkusuzca bunlara gider yapiyordu agliyorlardi.

Sakin kafayla açıklamaları yanyana koyarsak durum aynen dediğin gibi ne yazık ki kendimizi kandırmaya gerek yok.

Muhtemelen saçma salak cevap verecekler, umarım yanıltırlar da adam gibi cevap verirler.

Dipnot: Donk çok ustaca diz atmış bu detayı dün görmemiştim artı repini verdim.

bende hasanın soldadonun ağzı yırtma görüntüleri haricinde soyunma odasına kadar kovalama görüntülerini görmemiştim .d

Koridorda birbirlerine gülüp sonra kabadayı vay vay vay en büyük kahveler yapıyor bunu.
Ulan Ünal Aydal hata yapmistir ama korkusuzca bunlara gider yapiyordu agliyorlardi.

hakkaten koridorda sirinlik yapiyolardi
simdi kdayi
gavat herifler

Yalnız beyler tam yeri değil ama Ali Koç'un zerre özgül ağırlığı yok yav ben bu kadar ezik bilmiyordum bu adamı. Hoca ile Abdürrahim'in elense çekmediği kalmış maçtan sonra. :)

Küme düşme adayı takımın dediklerini ciddiye almayı bırak okumaya bile gerek yok.

Sahada mal gibi sağa sola pas yapıp bunlara hak ettikleri gibi cezayi kesmezsen,
futbolun ile ezmezsen,
2-0 dan 4 5 yapmazsan eğer;

onlar da en iyi bildikleri şeyi yaparak.

olayları carpitir,
yağ gibi üste çıkar,
satılmış medyayı kullanarak en iyi şekilde algı yaratır.
Cezalar verileceği zaman kurallara etki ederek en ağır cezalari almamızı sağlar.

Yönetim acil şekilde hem bunlara hemde fenerasyona ağır bir cevap vermeli.
Aksi halde kötü günler bizi bekler.

Korkak Terim İSTİFA!
idmanda Pasta kestiren terim İSTİFA!
transfer paralarını çöplere verdiren terim İSTİFA!

İlkokul bebeleri gibi açıklama yapmışlar bu ne yav bu nasıl bir ağlama şeklidir. Önceden resmi sitedeki açıklamaları liseli ergenler yaparken şimdi seviye ilkokula kadar düşmüş.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

belhanda reys tokatı koymuş soldado hıyartosuna

donk kral uçarak girmiş hengameye

güzel görüntüler

hoşt lan köpekler.

Kümede kalin.

Hemen su o cocuklarina cevap verin.

Hele su piclere bakin birde utanmadan uste cikiyorlar.

Butun fenerlilerin anasini sikim.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

İşte bu köpekleri böyle konuşturmayacaksın.

Geri
Üst Alt