Fenerbahçe'den Borsa Manipülasyonu

sadece borsa manipulasyonu değil fb-tspor maçı öncesi tsporu germeye yönelikte haberler gelmeye devam edebilir. trabzon halkının tahrik olarak fb maçının oynanmasını engellemesi ve bedavadan 3 puanın alınması hedefleniyor. en kötü sahada gergin olsalar bile yeter.

Fatih Köroğlu ‏@yfk_aslan 1 dk.

Tahvil ödemesinin son günü olan Fb Spor Kulübü 15 Dk yaptığı BORSA MANİPÜLASYONUYLA gerekli kaynağı sağladı FenerBorsadaÇalıyor SpkUyuyor

Bh4LhatCAAAuR8G.jpg:large

Bloomberg: "Fenerbahçe hisslerinde ilginç hareketlenmeler var, araştırılması gerek."

sen daha uyu @spkgovtr FenerBorsadaÇalıyor SpkUyuyor

şimdi burada fb kulübümü kar ediyor yoksa manipülasyon ile kişiler mi kar ediyor ?

Ama biz 94 meelyoon vergi odedik yeaaa.

Kaynağı 2 gün sonra anladık.

Adamlar borsa manupulasyonu yapiyorlar. Yalan bilgi/bildirimler ile. Bugunku yargitay olayi iste. Biri Spk i uyarsin..

Bu ülkenin civisi cikmis arkadas. Hergün agzi acik farkli farkli olaylari izlemekten tepki bile gösteremiyoruz.

Hukusuzluk, serefsizlik, yalan, dolan, hainlik, o kadar siradan oldu ki, her olaya gülümsemekten baska birsey yapamioruz artik

Bu ülkede yasamadigim için eskiden hep üzülürdüm,ailem niye göç etmiş diye düşünürdüm. Artık iyi ki türkiye de yaşamıyorum diyebilecek bir seviyeye yaklaşıyorum hızla.

Yolsuzluk,haksızlık,hırsızlık, adaletsizlik,manipülasyon, ŞİKE vs. ne ararsan var. İnsanı salak yerine koyuyorlar RESMEN. Herkes de bunlara gözünü yumuyor ne yazık ki.

Izin dışında türkiye ye bir gün komple döneceğimi zannetmiyorum artık. Tabi düzelirse işler değişir,ama ufukta değişiklik adına hiç bir ışık yok aga.

Tapatalk

daha önce de yapmışlardı,cas ceza durdurdu avrupaya gidiyoruz diye. ama bunlar mühim değil yeter ki küçük yatırımcıya bir şey olmasın:(

Galatasarayın yapmaya çalıştığı her hamlede önünde duvar gibii duran (Baş Fenerlinin talimatıyla) SPK bakalım şimdi ne halt yiyemeyecek!!!

Bu ülkede yasamadigim için eskiden hep üzülürdüm,ailem niye göç etmiş diye düşünürdüm. Artık iyi ki türkiye de yaşamıyorum diyebilecek bir seviyeye yaklaşıyorum hızla.

Yolsuzluk,haksızlık,hırsızlık, adaletsizlik,manipülasyon, ŞİKE vs. ne ararsan var. İnsanı salak yerine koyuyorlar RESMEN. Herkes de bunlara gözünü yumuyor ne yazık ki.

Izin dışında türkiye ye bir gün komple döneceğimi zannetmiyorum artık. Tabi düzelirse işler değişir,ama ufukta değişiklik adına hiç bir ışık yok aga.

Tapatalk

Kardeşim delimisin sen, ailene teşekkür, Allah'a da şükret ki bu ülkede yaşamıyorsun. Her yer boğazına kadar pislik, çıkar ilişkisi, namussuzluk, adaletsizlik. Sokaklar saygısız hanzo dolu, insanlar insanlıktan çıkmış. Napcan burda yaşayıp da sinir stres sahibi mi olacan.

Kardeşim delimisin sen, ailene teşekkür, Allah'a da şükret ki bu ülkede yaşamıyorsun. Her yer boğazına kadar pislik, çıkar ilişkisi, namussuzluk, adaletsizlik. Sokaklar saygısız hanzo dolu, insanlar insanlıktan çıkmış. Napcan burda yaşayıp da sinir stres sahibi mi olacan.

Iste eskiden görüsüm buydu ama yanildigimi coktan anladim. Annem ve babam da temelli dönmeyi düsünüyorlardi son yillarda ama artik vazgectiler. Ki haklilar sonuna kadar. Gercekten icimde memleket özlemi var ama o kadar pislik var ki ülkede, o özlemi tatil ile gidermek yetiyor su an. Türkiye de DÜZENLI bir hayat düsünemiyorum.

Fenerbahçe küme düşmüş belli oldu. Bu sene 30 puan fark atsalar şampiyonlukları sayılmayacak demek ki. Borsada oynadıkları oyunlar, taraftarı gaza getirme çalışmaları. Hepsi bu senenin parasını yemeden gitmemek için. Ayrıca Ünal Aysal'ın sakinliği de ortada..

Fenerbahçe küme düşmüş belli oldu. Bu sene 30 puan fark atsalar şampiyonlukları sayılmayacak demek ki. Borsada oynadıkları oyunlar, taraftarı gaza getirme çalışmaları. Hepsi bu senenin parasını yemeden gitmemek için. Ayrıca Ünal Aysal'ın sakinliği de ortada..

Niye sayilmasinlar ki bu sene

Geri
Üst Alt