Fenerbahçe'den "Çekiliriz" Tehdidi

eee şimdi ne oldu yani ... casın gerekçeli kararı ulaştı ise tff ve bu şerefsiz kanı bozuklara uefa avrupadan men ile cezasını vermedi mi şikecilere küme düşürme cezasını bizim tff mi verecek tüpçü mü verecek ? biraz hayal mi kuruyoruz acaba ? nedir yani şimdi işin aslı astarı

Bana saçma geldi şuan olanlar yani anlamıyorum cidden zaten verdikleri cezanın gerekçesini gönderiyorlar bu TFF sürekli hiçbir şeyin kendilerini bağlamadığını söyledi ya da anlamadığım başka bir olay var.

Bana saçma geldi şuan olanlar yani anlamıyorum cidden zaten verdikleri cezanın gerekçesini gönderiyorlar bu TFF sürekli hiçbir şeyin kendilerini bağlamadığını söyledi ya da anlamadığım başka bir olay var.

anlatıyoruz ama anlamıyosunuz.süreç hızlandı,sene sonuna kalmayacak iş.azizin tffye gitmesi,demirörenin uefada oluşu,medyanın müjdeli haber diye olayı anlatması,fenerin çekiliriz demesi neye işaret sence?

WatchoutFenerbahçe UmbrellaisComing

An itibariyle tt şu şekildedir :asd:

regu7yde.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

anlatıyoruz ama anlamıyosunuz.süreç hızlandı,sene sonuna kalmayacak iş.azizin tffye gitmesi,demirörenin uefada oluşu,medyanın müjdeli haber diye olayı anlatması,fenerin çekiliriz demesi neye işaret sence?

yahu tamamda sergen sene sonuna kalmayacak dediğin beklenen bir yaptırım yokki zaten... yani dediğine göre uefanın düşür talimatı vermesi lazım tffye bu şerefsizleri... böyle bir durum yokki ortada ben anlamadım hiçbirşey

yahu tamamda sergen sene sonuna kalmayacak dediğin beklenen bir yaptırım yokki zaten... yani dediğine göre uefanın düşür talimatı vermesi lazım tffye bu şerefsizleri... böyle bir durum yokki ortada ben anlamadım hiçbirşey

e verecek işte.ya da verdi bile.martın sonunda 11 maddelik eylem planı onaylanacak zaten.yargıtay onaylamış hali hazırda.uefa niye beklesin?

Cekilmiyorsaniz adam degilsiniz lan. Pardon cekilmiyorsaniz kus degilsiniz.

Anlatamıyoruz ya da anlaşamıyoruz bazı arkadaşlarla yahu bu gerekçeli karar zaten UEFA'nın ben seni kendi organizasyonlarıma neden almıyorumun özeti. TFF zaten hiçbir şeyi kabul etmiyor kararımı verdim diyor bunun dışında olan bir şey yok ki şuan. Süreç falan hikaye abi inşallah yanılırım.

Uefa,Tff düşür demez bu saaten sonra düşürür kardeşler bunun neyini anlamadınız.? Görevi kötüye kullanmaktan da tüp oğlu tüpün başkanlığını düşürür.

Anlatamıyoruz ya da anlaşamıyoruz bazı arkadaşlarla yahu bu gerekçeli karar zaten UEFA'nın ben seni kendi organizasyonlarıma neden almıyorumun özeti. TFF zaten hiçbir şeyi kabul etmiyor kararımı verdim diyor bunun dışında olan bir şey yok ki şuan. Süreç falan hikaye abi inşallah yanılırım.

erteleniyodu süreç..ceza yani..sene sonuna kalsın diye uğraşılyodu ama sene sonuna kalmadı casın bu bildirisiyle.o inanmayacağınız cezalar verilecek.ayrıca tff bi karar vermedi.

sonuç olarak ceza sene sonuna kalmadı casın bildirisiyle.

tff şikeye ceza vermedi,hatta yok saydı.uefa ise fenere yalan beyandan ceza verdi.bjkye de tedbirdi yaptığı.

şimdi cezalar verilecek.

1-) Aziz dün neden Tff ile görüştü ?

2-) Tüpoğlan bugün apar topar neden UEFA'ya gitti ?

3-) Bu çekiliriz tehdidinin gerçekten seyircisiz oynama cezası aldıkları için olduğunu mu düşünüyorsun?

4-) Haftalardır şubat sonunda UEFA'dan ciddi salvolar geleceği zaten herkes tarafından dillendiriliyordu.

Bunların 2 güne sığması tesadüf dersen bir şey diyemem ama tüm bunları düşününce malum son geliyor demektir. Genel algı da bu yönde zaten.

bu sefer cidden gidiciler galiba :D ortalıkta dönen muhabbetler bunu gösteriyor. görünen o ki durum sandığımızdan daha ciddi ve vahim.

öyleyse infantino reis'den fenerli arkadaşlara gelsin;

#ForzaBrazzers

https://inciswf.com/1333144907.swf

:cigara:

arkadaş ben nedense inanmıyorum ya.3 senedir ha düştüler ha düşecekler.bunlar yine bir yolunu bulur iş yılan hikayesine döner.ahanda yazıyorum buraya :chargrined:

Geri
Üst Alt