Fenerbahçe'den "Çekiliriz" Tehdidi

sevgililerin birbirine "bir daha yaparsan seni terk ederim" tarzinda, her begenmedikleri olay sonrasi "havuzdan cekiliriz", "ligden cekiliriz" diye trip atiyorlar ve tehdit ediyorlar :D

bunlar kulübü kapatsa tüm Türkiye ohh çeker. bugüne kadar türkiyeye ne kazandırmışlarda millet bunları umursayacak. rezillikler kulübü

en son bıraktığımızda havuzdan çıkıyordu bu kuşlar:D

[attachment=8229:untitled.png]

Ekli dosyalar

• untitled.webp
    untitled.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 152
siz kovmuyorsunuz ben istifa ediyorum diyor galiba bunlar.uefa nın sopası yakındır.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=LR9kUq_ETII[/media]

Çıkmayın kuşu ölsün mü?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

kesin agliyan bir Galatasarayli cikar .. fenersiz lig olmaz diye :) nerdesinizzz laaannn

Teknik heyet ve futbolcular ile öğle yemeğinde bir araya gelen F.Bahçe’nin patronu, “Bu takım için hapis yattım. Kardeşimle kavga ettim. Siz 10 puandan işi nerelere getirdiniz. Eğer düzelmezseniz PAF takımı ile sahaya çıkarım, siz de sokağa çıkamazsınız” diye konuştu

Teknik heyet ve futbolcular ile öğle yemeğinde bir araya gelen F.Bahçe’nin patronu, “Bu takım için hapis yattım. Kardeşimle kavga ettim. Siz 10 puandan işi nerelere getirdiniz. Eğer düzelmezseniz PAF takımı ile sahaya çıkarım, siz de sokağa çıkamazsınız” diye konuştu

Duygu sömürüsüne baslasmis yine Mr.Sike.

Geri
Üst Alt