Fenerbahçe'den "Çekiliriz" Tehdidi

Şike yaptığı için küme düşmesi gereken kulüp adil yarış diye ahkam kesiyor.Federasyonu istifaya davet edeceklermiş, belli ki UEFA bunları düşürecek.

12No tffye yükleneceğine şike sürecinden bahsediyor trabzona laf atıyor

ne alaka ? hani dava kapanmıştı bu saatte nerden çıktı bu ???

hahahaha kendinizi ele veriyorsunuz şapşirikler

Olay UEFA ile ilgili. TFF'yi istifaya zorlayıp süreci yine tıkanma noktasına götürmek istiyorlar. Dünkü görüşmede sanırım destek göremedi Aziz bu konuda...

Aynı şeyi MALİ'ye yapmışlardı. Adam ceza verilmesini kabul edince indirdiler...

arkadaşlar siz hep iyi yönden bakıyorsunuz ama şöye birşey de olabilir;tff ile fener son konuşmada anlaşmıştır.tff "benim size ceza vermem gerekiyor uefanın baskısı var" o yüzden siz bizi istifaya davet edin, diğer takımlar da kabul eder(zaten reziliz) böylece yeni yönetim seçilip yeni kurullar kurulana kadar zaman kazanmış olursunuz demiş olabilir.planın ikinci kısmında ise yakın zamanda yapılan başbakan-fener gizli görüşmesi yer alıyor bence.fener yeni kurullar tarafından bir daha yargılanacak ama bu sefer bir farkla.hükümetin yaptığı-yapacağı kanuni değişiklerle tapeler delil niteliğinden çıkarılacak.böylece fenerin ceza almaması gözetiliyor olabilir.velhasıl hükümet te fener de en kötü ihtimalle zaman kazanmış olacak.uefanın kararlılığı en enemli faktör.bekleyip göreceğiz

arkadaşlar siz hep iyi yönden bakıyorsunuz ama şöye birşey de olabilir;tff ile fener son konuşmada anlaşmıştır.tff "benim size ceza vermem gerekiyor uefanın baskısı var" o yüzden siz bizi istifaya davet edin, diğer takımlar da kabul eder(zaten reziliz) böylece yeni yönetim seçilip yeni kurullar kurulana kadar zaman kazanmış olursunuz demiş olabilir.planın ikinci kısmında ise yakın zamanda yapılan başbakan-fener gizli görüşmesi yer alıyor bence.fener yeni kurullar tarafından bir daha yargılanacak ama bu sefer bir farkla.hükümetin yaptığı-yapacağı kanuni değişiklerle tapeler delil niteliğinden çıkarılacak.böylece fenerin ceza almaması gözetiliyor olabilir.velhasıl hükümet te fener de en kötü ihtimalle zaman kazanmış olacak.uefanın kararlılığı en enemli faktör.bekleyip göreceğiz

Yeniden yargılama Uefa'yı bağlamaz. Onlar kararını verdi; kim gelirse gelsin ceza uygulanacak.. Uygulanmazsa zaten 2 yıl men ettikleri için kendileri suçlu durumuna düşer.

Bu yavşaklar habire senaryo yazıyor ama Uefa galiba filmi bitirdi.Filmin adıda şemşiyenin sapı.

Bayiliyorum lan bu videoya. Yapanin eline saglik. Bir takim ancak bu kadar yakisir IKINCI lige !!

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ahH_OUMnNHk[/media]

Ne çekilmez bir takım olmaya başladı bunlar.

Amatöre filan düşürselerde kurtulsak şunların ağlamalarından.

zaman kazanmak için tff istifa etse nolacak? uefa düşürün dediyse tüpçü düşürmez mazotçi illaki düşürecek.

ben hakemleri ve federasyonu baskı altına almak için yaptıklarını düşünüyorum umarım yanılırım.

Ulan siz çekilseniz ne olur kalsanız ne olur.Uefa yakında çekecek zaten sizi.Kesin haberi aldı bu azize tüpçü ayısından geçen konusmalarında.Bu artislikler ondan.Hani gerekirse biz kendimizi düşürürüz gibisinden.Sizde o kaba et yok be azizim fazla kasmayın.

Geri
Üst Alt