Fenerbahçe'den "Çekiliriz" Tehdidi

arkadaşlar siz hep iyi yönden bakıyorsunuz ama şöye birşey de olabilir;tff ile fener son konuşmada anlaşmıştır.tff "benim size ceza vermem gerekiyor uefanın baskısı var" o yüzden siz bizi istifaya davet edin, diğer takımlar da kabul eder(zaten reziliz) böylece yeni yönetim seçilip yeni kurullar kurulana kadar zaman kazanmış olursunuz demiş olabilir.planın ikinci kısmında ise yakın zamanda yapılan başbakan-fener gizli görüşmesi yer alıyor bence.fener yeni kurullar tarafından bir daha yargılanacak ama bu sefer bir farkla.hükümetin yaptığı-yapacağı kanuni değişiklerle tapeler delil niteliğinden çıkarılacak.böylece fenerin ceza almaması gözetiliyor olabilir.velhasıl hükümet te fener de en kötü ihtimalle zaman kazanmış olacak.uefanın kararlılığı en enemli faktör.bekleyip göreceğiz

Zaten bu belli birşey. Dünkü konuşmadan sonra ve bugünkü TFF-UEFA görüşmesiyle birlikte,istifaya davet danışıklı dövüştür. Fenerbahçe süreci uzatmak istiyor. Ellerinde ne varsa hükümet ile ortaklaşa kullanacaklar. Fakat burada iş UEFA'da biter. UEFA'nın MALİ federasyonunun istifası ile kurulların oluşturulması sürecinde kaybedilen zamanı tekrarlayacağını sanmıyorum...

İstifa olsa da olmasa da bu işin sonu mutlu bitecek galiba:D

[attachment=8221:patron-mutlu-son-istiyor-filmi-5456098_o.jpg]

Ekli dosyalar

• patron-mutlu-son-istiyor-filmi-5456098_o.webp
    patron-mutlu-son-istiyor-filmi-5456098_o.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 164
Bunlar cekilmekten falan bahsediyorlarsa bir bildikleri mi var acaba? UEFA'nin tokadi mi geliyor?

Oha gece gece habere bak. Son dakika falan olmalıydı bu. :D

adamlar busenekı haksızlıklara karşı çekilecez tehditi veriyolar ya bunların kafa nasıl afa nasil zihniyet nasil kendilerine yapılan kıyakları gormuyorlar anlamıyorum daha gecen khafta kasımaşa macı ya gecen hafa be kardeşim kac tane mac ama medya medya degilki federasyon federasyon degilki adamlara tüpçü dese 33hafta hakemler sizi destekleyecek deseler bunlar çıkar 1 hafta niye desteklenmıyoruz diye çirkeflik yapar dururlar işte tamamen alışmış kudurmuştan beterdir misali.

Yillardir söylemekten dilimde tüyler bitti. EZIKSINIZ.

Uefanın düşürme faksının geliceni duyar duymaz çekilirler,düşürmediler-biz adalet uğruna çekildik ayağı yaparlar,belli şemsiye açılıyo gibi.

Arkadaslar artik bu is bitmistir. Kendi sahsi fikrim sudur. Bende sizin gibi twitlerden okudugum haberlere dayanarak soyluyorum. Uefa gerekceli karari tff ve fb ye ulasti simdi bunlar son kez biz dusurulmedik ligden cekildik diyecekler. Ligden cekilseler bile bu hicbir ise yaramayacak. Cunku uefa 3 kume birden duamesini istiyormus fenerin. Bence hem tff istifa edicek hem fb dusucek..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Elazığ'lı tek futbolcudan 50 metre topu sürüp,2-3 kişiyi geçip gol yedikten sonra çekilsen ne olacak :D

antu mod on

yarın olası bi küme düşürme kararı çıkarsa cemaat uefayı ele geçirmiş demektir. "Cuma" günü bunun açıklanması manidar.

antu mod off :D:D

Geri
Üst Alt