Fenerbahçe'den "Çekiliriz" Tehdidi

lehlerine hakem hatalariyla ilk 5-6 macta 7 puanlik farki yaparken hic sesleri soluklari cikmiyordu

simdi aleyhlerine hatalar yapilinca da konusmaya haklari yok

ki hakem hatalari da sivas maci haric fenev aleyhine hic olmamistir

puan kayiplari hakem hatalari degil, performanstan dolayidir

ama koyunlar bunlarin dedigi her seye inaniyorlar nasil olsa :)

Canerin yerde adam tekmelemesini ve Emrenin sinkaflı küfürlerinide versinler. Adalet bekçileri.

ok.gif
Avicenna - 28.02.2014 15:27

bos.gif

Bir video yu dahi sunamayacak kadar aciziz.

Video daki anlatan kiside ayri bir facia.

Hahaha izleyemiyorum ama onun oldugunu tahmin etmistim :)) FB'nin her alanda ceza almasini saglayan buyuk hukukcular

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Artık kendi taraftarlarını bile kandıramıyorlar. Şu 2 senelik süreçte ne mal oldukları o kadar güzel ortaya çıktı ki her seferinde kahkahalarla gülüyorum. :D

bu da ayni aziz gibi bazi kelimeleri konusamiyor. bu tipleri özenle mi seciyorlar yav.

Ben anlamadım nediyor bunlar

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulan dahada kemikten bıçaktan bahsediyorlar.delip geçmiş artık bıçak dayandığıyla kalmamış.3 yıldır kaç kez bıçak kemiğe dayanıyor sayamadım.başka yerlerine dayanmasa bari...

Görüntülerle Meireles'i kurtardınız o ne olacak ? Ahahha anlayamamışlar birde rezil ulan bunlar.

Üfürükten teyyare selam söyle o yâre, tamamen gündemi değiştirme çabaları, ne dediğini kendi de bilmiyor anlamıyor..

ok.gif
SILA - 28.02.2014 15:32

bos.gif

Bıçak kemiğe dayanmış beyler

:( :(

meirelese 4 maç verilmiş videodan :D

ulan canlı yalan dedikleri bu olsa gerek

meireles kaç maç ceza aldı sıvı çıkmadı ne demek?

raul meireles ve melonun yaptigi ayni şeymi dingil. emre niye ceza almamiş onu söyle muzcularin efendisi.

Geri
Üst Alt