Fenerbahçe'den Çok Sert Açıklama

mouse scroll yaptığım zamana yazık.

Odyakmaz bosuna yamadi bu aciklamalari. Bu aciklamalarin arkasinda kim ve kimlerin oldugunu tahmin etmek zor degil. Ustelik bu aciklamalarne hikmetse tupcu gecen uefa binasina cagirildiktan sonra gerceklesti.Hemen akabinde canli yayina cikan suleyman hurma bize saldirdi.

Perde arkasinda bir dolaplar donuyor ama dur bakalim yakinda cikar kokusu :)

Adamlar son derece akıllı oynuyor. Şike yokmuş gibi, delilleri geçersiz sayacakları yeni bir yargılanma yaptırmaya ve buna adil yargılama demeyi düşünüyorlar.

küme düşmesi muhtemel bir takım gidip diegoyu alırmı allahınızı seversiniz, bende ihtimal dahilinde görüyordum düşeceklerini ama bu adamların güvendikleri bir şeyler varki bu kadar rahatlar

Başlık Aziz Yıldırım'dan çok gürültülü havlama olarak değiştirilmesinde bir sakınca yok.

Ah güzel ülkem yıllardır nedir bizden çektiğin, ahlak bu toprakları terk edeli uzun yıllar geçmiş, parası olanın herşeyi yapmaya hakkı var bizim genlerimize bu yazılmış.

"Mecnun Odyakmaz'ın, futbolun gerçekleri adına yaptığı açıklama ve haklı isyan, tarafımızdan sonsuz destek ve takdirle takip edilmektedir." 'den sonrasını okumadım...

Her türlü açıklama bu saatten sonra normal karşılamak lazım son çırpınışlar gibime geliyor şike süreci avrupada kararlaştırıldıktan sonra yani CAS kararını verdikten sonra Fenerliler şöyle bir laf ediyordu; Hayır neden sadece Beşiktaş , Fenerbahçe bu 2 takım kendi kendinemi yaptı şikeyi diyordu , diyordu ta ki bu seneye kadar UEFA Sivas ve Eskişehir'ede ceza vericeğini söyleyince noluyoz lan dediler bir silkindiler Mecnun Odyakmaz'a hemen Trabzon de bişi de üstümüzden okları kaldır dediler galiba ama Sivas alıcağı cezayı Fenerbahçe yüzünden alıcaktır ama TFF hala ne bir açıklama yapıyor nede başka birşey aptalda bekliyor ceza verse bile UEFA birşey yapıcağını sanmıyorum ta ki UEFA müdahale edene kadar bu sebepten diyorum UEFA'ya şikayet edilecek birşey varsa ne Fenerbahçe ne Beşiktaş başımızdaki Tüpçüyü şikayet etmemiz lazım.

Mecnun'a konuş diyenin kim olduğu belli oldu :D

Bunlar insanları salak sanıyorlar galiba :D

Turgay Demir ‏@turgaydemirr 26 May

Yahu sportif yada ceza hukukunda beş mahkemenin verdiği kararlara inanmadınız bir mecnun başkanın açıklamasıyla Trabzonın şikesine inandınız

Turgay Demir ‏@turgaydemirr 26 May

Mahkemeler yanıldı, etik kurulu hile yaptı PFDK Fener'i yaktı, UEFA zaten Fener düşmanı, CAS ise bildiğin Şeytan. Tek melek sizsiniz anladık

Bu fenevli kafasını yaşatacak bir madde henüz icad edilmedi yine kafalar trilyon zırvalıyorlar. Bir de Mecnun kimdir? Şİkeci Leylaların Mecnun'u değil midir? Eee nedir şimdi yani bu boş açıklama şikeci konuşmuş şikeci desteklemiş çok boş ve gereksiz tam suyun karşı tarafına yakışır bir açıklama üzerinde durulmaya değmez.

o kadar tape var görüntü var delil var, yargılandıkları tüm mahkemelerde ceza yemişler hala biz şike yapmadık,sonra bir mecnun çıkıyor trabzon teşvik teklif etti diyor trabzonu şikeci ilan ediyorlar yeniden yargılanma diyorlar, emin olun eğer trabzon yapmışşa ve bu yuzden suçlu bulunurlarsa bir tane trabzonlu taraftar yada yönetici sizin yaptığınızı yapmaz,düşürmeyin diye ağlaşmaz.

aynı şey galatasarayımız içinde geçerli

az biraz şerefli bir camia olsaydınız cezamız neyse kural neyse onu uygulayın der,küme düşer, cezanızı çeker ve cezasını çekmiş tertemiz değil ama onurlu bir klup olarak süper ligde yerinizi yeniden alırdınız ama nerde sizde o onur,şimdi küme düşeceksiniz tekrar çıktığınızda hala onursuz ve şerefsiz lekeli bir camia olarak ömür boyu yaşayacaksınız.

iğrenç bir camiasınız ama genede seviyorum lan sizi siz olmasanız biz gene oluruz ama gülecek hiç birşeyimiz olmaz şu dünyada...

Geri
Üst Alt