Fenerbahçe'den Emre Mor Atağı!

Hedefleri varsa bizim lige gelmez. Bizim ligde anca kaybolur.

Türkiye'den bu adamı BJK dışında herhangi bir takım alamaz.Töreye 17 milyon bayılırsa biliç bu çocuğu alırlar.Şenol Güneş uçurur zaten bu çocuğu.BJK ye gelsin.Öğütme makinesi fenere gidecekse de aklına edeyim onun
BJK yazdığına göre Tinercisin galiba. Galatasaray isterse alır ve gelirde. Frei size gitti de sanki uçurdu güneş örnek vermek gerekiyorsa

Son düzenleme:
Kulübünün şu anda ağzının suyu akıyordur paraa diye partiler veriyorlardır. Fena oltaya taktılar türk kulüplerini 10 milyon altına bitmez bu iş kimse hayal kurmasın 10 m€ verecek maçası olan kulüp alabilir sonra ffp diye ağlamalar gelice görürüm. Ha emre gider başka emre gelir avrupa kaynıyor

Kulübünün şu anda ağzının suyu akıyordur paraa diye partiler veriyorlardır. Fena oltaya taktılar türk kulüplerini 10 milyon altına bitmez bu iş kimse hayal kurmasın 10 m€ verecek maçası olan kulüp alabilir sonra ffp diye ağlamalar gelice görürüm. Ha emre gider başka emre gelir avrupa kaynıyor

İşte ben de beşiktaş töreyi okutup bunu alabilir diyorum ama tinerci diyo adam bana baksana :D yoksa şu halde hiç bir türk takımı alamaz.Biz de muslerayı satıp alabiliriz ama bizim dengemizi çok bozar o iş.Fener bile naniyi çine kakalayıp zorlayabilir belki ama biz istersek alırız devri kapandı bizim için.Almak için muslera ve sneideri satman lazım ki bunu yaptığın zaman yer yerinden oynar.Ayrıca bu çocuğu Şenol Güneş uçurur dememin nesi zoruna gidiyo arkadaşların anlamıyorum.Selçuk,Burak,Colman,Engin Baytar,Volkan şen,Ozan Tufan,Josue,Şener,Bakambu,Beluschi,Oğuzhan.Aklıma gelenler bunlar Şenol Güneşle beraber uçuşa geçenler.Ortada olan bişeye de yok mu diyelim bunu mu istiyosunuz ki

Aziz almis diyorlar bu turkish diybalayi.

Türkiye'ye gelmez umarım mahvetmez kendini, zaten yerli sınırı yok ne yapacaksın adamı alıp rahat bırakın lan

A.Yıldırım: Emre Mor yanındaysa telefona versene
M.Topal, Emre'ye: Aziz Başkan seninle konuşmak istiyor
Emre Mor: Aziz Başkan kim?
Topal gülerek: "Fenerbahçe başkanı"
Emre Mor: "Şu an konuşamam, menajerimle konuşsun."
Mehmet Topal: "Başkanım şu an konuşamıyor."
(Fotomaç)

Asdf

Gerelateerde afbeelding

Geri
Üst Alt