Fenerbahçe'den Galatasaray'a Cevap

şikecilerin Özür Diliyoruz başlıklı yazısının ardından galatasaray.org'da şöyle bir açıklama olsa efsane olmaz mıydı?

Galatasaray Spor Kulübün'nden Açıklama (bu linke tıklıyoruz ve açılan sayfada şöyle bir yazı)

Ağlayacaksanız oynamayalım.

Galatasaray Spor Kulübü

fft96mm2790628.jpg

Medyamizin yaptigi habere bak cay demle ..

Insan der terbiyesiz Sikebahce .. Yayinci kurulusu baski altina almak adina caresiz ve terbiyesiz bir basin aciklamasi yapti diye

Yahu bu ne ahlaksızlıktır! Adamlar yayıncı kuruluşa Emre .tinin küfürünü neden gösterdin diye eleştiride bulunmuş. Adamlar artık alanen yapıyor sonrada üste çıkmaya çalışıyorlar. Yaptığınız şerefsizlikleri gösteriyorlar diye millete saydırmak ne demektir yahu sizler ne itici ne ahlaksız birşey olup çıktınız.

bunu ikinci sefer okudum

bu konuyla ilgili haber nerde cikti?

edit: simdi gördüm tesekkürler

lig tv icin yaptiklari aciklamayi simdi gördüm

bu kulüb ve bu külübün oyunculari bir daha dürüstlük adamlik adalet sunu ögretememisiz gibi aciklama yapmasinlar

artik komik olmaktanda cikti utanilacak bir durum hal almaya basladi

oyuncularinin ettikleri küfüre ceza kesecekleri yerde yakalayani tehdit etmek gercekten büyük egitim standardi gerektirir ki bu standard bunlarda olduguna göre gercekten biz bisey ögrenememisiz özür dileriz

Lan az önce gülmekten tam olarak anlayamamışım tekrar okudum.

:D

Cidden malsınız lan öyle böyle değil hani.

Yüzyılı aşkın bir süredir birlikte olduğumuz Sarılı-Kırmızılı Yönetici Dostlarımıza,

Sporun ve futbolun manipülatif eylem ve açıklamalarla yönetilemeyeceğini, borsa ile futbolun birbirinden çok farklı şeyler olduğunu,

Ahha ahha sanarsın futbol üzerine doktora yapmış admlar lan 10 yıldır inşaat ile övünen adamlara bak.

Spor müsabakalarının, müsabakadan bir gün önce alacakaranlıklarda yapılan kumpas ve kurgu açıklamalarla değil, ancak ve sadece sahada kazanılabileceğini,

Şikeden hüküm giymiş yöneticileri olan bir kulübün maçın sahada kazanabileceğini duymak :D Tarlalar, kesilen fakat hiç kimse tarafından görülmeyen adaklar, inşaat işçileri kahe, dixon

Büyüklük iddiasında bulunan kulüp yöneticilerinin, futbol oyun kurallarını bilmeden ve öğrenmeden kurumsal açıklama yapmaya kalkışmalarının trajikomik sonuçlar doğuracağını,

Zaten size göre olan futbolun oyun kuralları nedeniyle 6 sene 3 ay hapis yatmadınız mı be beyin göçü adamlar, futbolda tekme atmak, son adamı düşürmek, rakibe küfür etmek oyun kuralları içindeydi pardn.

Kurumsal açıklamaların yönetici portföyü doğrultusunda mutlaka edebiyat, bilimsel bilgi ve zeka motifleri taşımak zorunda olmasa da, belirli bir ciddiyet ve anlatım yeteneği açısından mutlaka en az orta öğretim seviyesinde olması gerektiğini,

Olm ben buna açıklama bile yapacak durumda değilim gülmekten karnıma ağrılar giriyor düşünemiyorum bile o kadar aptalca, yönetiminin inşaatçı, tekstilcilerden oluşan bir oluşumdan çıkan konuşmaya bak. Daha doğru dürüst konuşmasını bilmeyen başkanınız var.

Rakibinin, Anayasal ve insan hakları için omuz omuza destek veren onurlu taraftarlara yakışmayan yönetimlerinin temsil kabiliyetlerinin er geç sorgulanacağını,

Kıyamam yemin ederim kıyamam ya, hükümetle başlayan, cemaat ile devam eden son olarak paralel devlet olan suçlular için, Anayasal ve insan hakları kelimelerini kullanmak. Yahu özürlüler hakkını yediğiniz trabzonluların insan hakkı yok muydu.

Her kulüp yönetiminden ve başkanından aynı duruş ve cesaretin beklenmesi mümkün olmasa da, en azından taklit ve tekrar yeteneği sergilenerek toplumda iyi-kötü bir yer edinilmesinin mümkün olabileceğini,

Kendi fantazileriniz için başkalarından ne tür bir beyinsizlike beklenti içine giriyorsunuz nasıl bir yokluk çaresizlik acizliktir bu. Bir basketbol hazırlık maçında bir oyuncu yerine başkası oynadığı için o koca götünü yırtan bir başkan kime aitti

"Korku"nun insani bir duygu olduğunu, saklanılacak ya da utanılacak bir yanının olmadığını,

Son 2 yılın şampiyonu olan takımın kendileri olduğunumu sanıyorsunuz, hani önünüz kesilmeseydi 2 yıl daha şampiyon olacaktınız bu sebeple +2 şampiyonluk eklerseniz yadırgamayız. O kadar malsınız çünkü. Ekstra olarak bu sene şampiyon olduğunda 4.yıldızı takacak olan sizsinizde bizim haberimiz mi yok. Hadi düşünme yeteneğiniz yok, yukarıda yazdığınız paragrafta zeka motiflerinden bahsedip kendinizde olmadığını ima etmek ayrı bir kafa yapısı olmalı. Her şeyi geçtim parmak hesabı ile şampiyonluğu sayamayacak kadarda yeteneksiz misiniz?

Tarih yazma yalanlarını bırakıp tarihi okuyanlar için Fenerbahçe’nin sadece bir "rakip" olmadığını anlatamadığımız ve öğretemediğimiz için,

Tarihinde rakibinin başarıları ile ezilmiş bir kulübün, elindeki övündüğü en büyük etkenlerinden biri 15 yıldır dillerinden düşürmedikleri 6-0'lık maç olan bir kulübün gelip tarih yazma yalanı saçmalığını kullanmasının nereye dayandırıldığıda muamma. Tarih gerçeklere dönelim mi:

Rakibi şampiyon olmasın diye basketbol maçındançekilen bir kulüp, yıllar önce eski oyuncuları ve yöneticilerinden birinin şike yapmaktan suçlu bulunduğu ve stadlara giriş yasağı olduğu TARİHİ gerçeklere sahip bir kulüp. Web sayfalarında utanmadan yayınlanan şu anki statlarının nasıl kendilerine geçtiği yazan belgeye sahip kulüp, aynı sene bir hakemin ofsayttan golü iptal ettiği için lisansını iptal ettiren bir hükümet ajanı. Brokrasinin tüm etkenlerini kullanıp bununla övünen bir yapı.

Başbakana yalvarıp, yeniden yergılanma olursa ülkeye geleceğinin teminatını veren ezik bir başkan. Ülkeye girer girmez canlı yayında bunu söyleyen bir yönetici, 1 gün sonra ülkeden kaçacağımızı mı sandınış şeklinde açıklama yapan tutarsız şizofren bir başkan.

Tüm bunları geçerek tarihi gerçeklerin en büyükleri olanları ise: başkanlarının Atatürk'e suikastten yargılanıp idam edilmesinin yanında, savaş döneminde ingiliz işgal kuvveti ile kupa maçı oynayan bir kulüp'sünüz.

Rakiplerinin tüm oyuncuları cephelerde gazi/şehit edilirken "kupa alarak cephedeki asker'e moral verdik" şeklinde UCUBELİĞİN dibine vurup bununla övünen ve büyük bir olay gibi lanse edilmiş bir camianın tarih hakkında en son konuşacak kişiler olması gerekir.

lan bide lig tv´nin görevi saha icindeki futbolu göstermek demis

lan senin kaptanin zaten saha icindeyken küfür ediyordu tuvalette afedersin s.carken degil

saha icindeki futbolun güzellikleri diyorsunuz ama saha icinde küfür eden kaptaniniza arka cikiyorsunuz

lan bir aciklamanizdada tutarli olun

birde bu kulüp küfürü bitirdik diye hava atiyordu yuhh olsun sizin gibi bir kulübe

Liseli vardı ya ah o liseli

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bunların söyledikleri Galatasarayın açıklmasına cevapmı sizce klasik fener açıklması yapmışlar konuyu saptırarak ayrıca eğitim olayına takıldım yöneticilerin kültür ve eğitimi diye birşey zırvalamışlar. benim bildiğim kadarıyla lise anlayışımız ve liseden olmayan kişinin, önüne gelenenin başkan olamadığı sadece Galatasaray lisesi şartı koşulduğu bi klüpte eğitimi,öğretimi sorgulamaları o kadar komikki bunun üzerine diyeceğim tek şey bunlar iyicene şaşırdılar ama allah inşallah gene ayaklarına dolaştıracak inanıyorum

Bu yoruma cevap vermedik umarım. Yazan ne aldıysa bizde isteriz denilecek bir yazı.

Geri
Üst Alt